Sista dagen & hemresa

Hej hej! Sista dagen i STHLM spenderades i Solna på mall of scandinavia. På bilderna kan ni se en topp/blus, ett par jeans och en t-shirt med volanger på axlarna samt ett par marinblåa byxor. Jag köpte allt förutom de blå byxorna eftersom de passade inte och en storlek större inte fanns tyvärr:/ De svarta byxorna som är med på bilden köpte jag i fredags på mango, de har en slit vid fotleden och två fickor på låren med en silver knapp på.


Efter shoppingen åt vi lunch. Vi satte oss på Mangiardino som är en resturang med pasta, pizza och sallad. Jag tog en vesuvio och en pepsi. Väldigt gott var det, även en mysig resturang. Efter det åkte vi till flygplatsen och checkade in vårat bagage.


Just nu har vi landat och hämtat ut vårat bagage. Det var min pappa som hämtade upp oss och nu ska vi åka hem. Helgen har varit otroligt rolig och även lärorik. Jag har lärt mig mer om Stockholm och fått se Hov1. Shoppingen kanske inte blev så mycket, men jag är nöjd med alla mina köp. Jag hoppas att du som läst inläggen har uppskattat de från min lilla Stockholms resa så hörs vi snart igen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229