Min helg

Fina Linn som blev 17år igår!

Hej! Idag är det söndag och helgen har alltså redan tagit slut.. så trist då jag jättegärna bara vilar ett tag till från skola och plugg. Tur det bara är 7veckor kvar till sommarloooov!! (Taggad tjej)
Det ska bli så skönt, men det säger nog alla man frågar om lite vacation. Denna helg har bestått av massa vänner och ett födelsedagsfirande! En jättenära vän till mig fyllde 17år och man märker verkligen att tiden går så fort, från att man är 15år en dag till att om bara ca 1år blir man 18år?? Hur sjukt?!
Helgen har som sagt bestått av vänner och i fredags åt jag och tre andra vänner lite plockmat bl.a. halloumi, tomat med mozzarella, kött, potatisgratäng mm. Vi firade Linn som skulle fylla år på lördagen, alltså igår. Vi tänkte se bio och filmen midnight sun, tyvärr gick inte den så vi hade planerat hemmakvällsmys. Dock drog vi en spontanare in till stan och for på fest. Riktigt kul var det och en väldigt lyckad kväll.
På lördagkväll träffades jag och 10 andra vänner hos en kompis och spenderade hela kvällen tillsammans. Vi körde lekar och olika tävlingar som jämt bara är så kul och trevligt. Vi kunde vara ute ett tag också då det börjar bli varmare och snön börjat försvinna som var tur. Lite lerigt och slaskigt dock, men det funkade.
Idag följde jag Linn med till stallet, hon har en häst som hon snart ägt i 1år. Jag följde med för att kunna ta bild på dom två tillsammans för hennes instagram. Vädret var verkligen på vår sida, sol samt plusgrader. Strax efter gick jag hem igen och sen jobbet. Jag jobbade från kl13-17. Nu har jag och familjen gjort premiär för grillat! Det var verkligen så efterlängtat och det var jättegott! Jag ska hoppa in i duschen och sen se lite serie. Har börjat se on teen wolf och det är sååå bra! Kram på er, vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229