Fått sommarlov?!

Hej! I tisdags fick jag sommarlov, det började inte bra eftersom det var dåligt väder och jag mådde inge bra just då. Senare på kvällen mådde jag bättre och åt tacos med tjejerna, vi gick sen ut och spelade kubb, spel och andra tävlingar. Det är något vi gör ofta nu för tiden, vilket är super mysigt.
Idag har jag och varit spelat minigolf med en vän, jag förlorade ganska brutalt... ändå nöjd med insatsen haha.
På en stund ska jag fara och jobba i 2h sen ska jag säga ”vi ses” till en vän som åker till USA för 2v, hon kommer sen tillbaka för några dagar, sen åker hon bort igen fast till Ungern i typ 1månad(?!) hur sjukt, kommer sakna hon såå mycket.
Hade gärna åkt bort jag med, när man tänker på vårat väder.. det var ju så bra ett tag, sen så började det blåsa och komma en massa moln på himlen. Hoppas det vänder snart så man kan få jobba på brännan;) Det är inte länge kvar nu tills man börjar sommarjobba. Jag jobbar på samma ställe som förra året, Västerbottens ost besökscenter. Det ska bli kul, som jag minns det så var det ett väldigt trevligt jobb eftersom man fick chansen att träffa så många nya människor. Det pågår dock hela sommaren i princip, jag jobbar 5dagar sen är jag ledig i 5dagar osv, så någon långsemester kommer jag inte få. Vilket jag ändå nöjer mig med eftersom det är nu jag får en chans att tjäna en extra slant som räcker lite längre. Hoppas ni ser fram emot sommaren lika mycket som jag gör! Kram

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Grattis till sommarlov!nouw.com/cassandraharaldsson
susannatedestedt
susannatedestedt,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229