En dag på stan

Hej! Igår var jag ledig och hade bokat bord på pinchos med några vänner. Något jag även gjorde igår var fransar, jag gjorde naturlig volym. Det var första gånger jag prövade det och blev faktiskt väldigt nöjd! Tänker göra en refill innan skolan startar. Jag fick inte till en bra bild på fransarna, så det får helt enkelt komma senare. Som sagt, pinchos igår! Det var första gången jag åt där och det var överraskande bra. Hört att man får lite mat för pengarna, jag tror det beror på hur många tapas rätter man väljer att köpa/blir mätt på. Jag beställde in 6st (om jag inte minns fel) och tyckte att det var absolut värt de, jag blev även väldigt mätt. Vi bokade bord ute vilket var jättetrevligt, mycket bra mat och service:P

Jag fyndade även smycken på rea igår, det var 70% på allt silver och 50% på allt guld i butiken. Det fanns värsta designer klockorna från bl.a. guess & MK, kan säga att armbandet jag köpte skulle ha kostat 1599kr(!!!) men när jag fick det på rean blev det 480kr, förstår ni vilken rabatt?? Butiken ska slå ihop med en annan butik, därför rea;r de ut. Jag är väldigt nöjd med ringarna också, de skimrar så fint🤩 Efter att vi ätit åkte vi hem och jag tänkte gå hem till mig, men jag och Johanna var inte så speciellt trötta och klockan var heller inte så mycket, det slutade då med att jag följde Johanna hem. Vi chillade mest bara hos henne, trevligare än att bara gå hem.

Idag har jag också varit ledig och lite produktiv. Jag (med hjälp av pappa) byggde ihop en Ikea byrå, det tar en hel del energi har jag märkt och det är lika svårt som alla säger att det är. Jag fastande vid de första instruktionerna, men sen fick jag till det och idag blev vi en byrå rikare. Jag har planer om att göra om i rummet, tapetsera osv, vilket jag tänkte att ni skulle få hänga med på. Lite före och efter bilder samt inredningsköp. Det kommer troligtvis i något senare inlägg, men de kommande två veckorna framåt mån-fre ska jag jobba på snidex, prova på industribranschen. På snidex gör de fönster och min pappa jobbar där heltid. Jag är dock inte 18+ dvs. jag kommer troligtvis inte göra något som har med maskiner att göra, utan tråkigare saker som att måla, städa och kanske torka fönster? Oklart faktiskt, men vi får se. Kan bli kul att få som omväxling från resturangbranschen. Jag ska gå och lägga mig nu eftersom jag börjar kl 9 imorgon på ostens hus, gonatt på er, kram.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229