En dag i UMEÅ, shopping

Bootcut 715. Midjan 27, längd 32 (personligen är jag 165cm) 999kr

Straight 714. Midjan 27, längd 32 (obs sydde upp) På rean för halva priset (998kr) 499kr

Byxor från butiken SALT, märke ONLY, strl XS (galet mycket stretch) 399kr med 100kr rabatt

Kostymbyxa märke FIVEUNITS strl 25. Från HANZENS 999kr

Lurvjacka från butiken SALT, märke VERO MODA
Strl S. 399kr

Hej! Idag for jag och en vän till Umeå för shopping vilket visade sig bli en succé! Jag shoppar nästan aldrig byxor/jeans, men fick med mig 4par hem idag! Tycker det är galet svårt att hitta ett par jeans som sitter bra vid lår samt midja, antingen får man de inte över rumpan, eller så får man de över rumpan, men de sitter som skräp vid midjan. Jag handlade på Levis och för er som inte vet så går man efter sitt eget midjemått och längd! Hur behagligt är inte det? Det blev ett par blåa bootcut jeans i modellen 715. De svarta är en rak modell på byxa, den var mycket längre men jag bad de i butiken att sy upp de (vilket de gjorde väldigt snabbt) modellen 714.
Byxorna med ränder, samt lurvjackan är från butiken SALT. Byxorna är från märket only och jackan från vero moda. Tillsist har vi kostymbyxorna som jag köpte på hanzens, i strl 25.
Vi åkte in väldigt tidigt och både jag och Johanna är lite tidsoptimister så båda sket fullständigt i frukost, så kring 11 blev vi galet hungriga och satte oss då på vezzo. Jag har ätit där förr och tycker att pizzan inte smakar mycket alls, fast än jag tog en med mycket ingredienser. Pastan däremot är gudomlig, förstå situationen om att inte käkat någon frukost och dör av svält, sedan får du en oxfilé pasta. Wow. Det tog dock lång tid, vilket var underligt eftersom vi var först på hela dagen att beställa samt att de knappt var någon annan där.

Jag är otroligt nöjd med alla plagg och dagen har varit väldigt rolig. Det som fattas nu är ett par nya sneakers eller converse:P ”snart” börjar skolan också, det är helt sjukt hur fort detta sommarlov har gått, har aldrig tyckt det förut. Nu gäller det att verkligen passa på varje minut man är ledig. Njuta ska jag göra, haha. Kram på er!

Obs. Delar inte med mig av priser på plaggen för att skryta på något sätt. Tycker personligen att det är hjälpsamt när man får veta vad plaggen kostar och vart de är ifrån.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229