Vårruset och mat!

Hej vänner! Igår var det äntligen daga för vårruset! Vi har ju preppat och laddat i 3 månader på IDROTTSCENTRUM med våra deltagare och äntligen var det alltså dags. Vi var 45 superhärliga tjejer som sprang 5 km i olika tempo men det fina var att nästan alla slog sina uppsatta mål för loppet! Jätteroligt att ha fått följa alla tjejer (och killars) utveckling denna vår! Mot starka hälsosamma kroppar!

Peppad tjej innan // bild från vårt camp

Jag själv gick i mål på tiden 22:27 och knep 27e platsen i totalen vilket jag känner mig väldigt stolt och nöjd med! Hade ett riktigt gött flyt hela loppet. Efteråt felade vi ut priser från våra sponsorer MM Sports, Vivo barefoot mm. Väldigt roligt att kunna ge tillbaka till våra deltagare som gett så mycket energi hela våren!

På vägen hem var himlen helt OTROLIGT vacker så jag var bara tvungen att stanna upp och suga in ljuset.

Idag har jag vilodag vilket har inneburit en del promenerande och även lite optiköp i affären! Lax på 30 % och rödbetor inför imorgon. Vi ska till vallåsen och cykla downhill! Laddade med gottiga nya favoritmiddagen precis: 150 g kyckling, 100 g keso och 500 g rödbetor + sallad! Överdriver inte hur gott det är!!

Nu ska jag ta en sista kvällspromenad med Elin sen blir det kvar och somna i tid! Ska sova ut ordentligt imorgon! Ska bli otroligt skönt!

Kram!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify