Sunday Funday

I relativt vanlig ordning blev det en härligt sunday-Funday idag! Värdet har varit helt okej så spenderat de flesta av mina hittills vakna timmar utomhus.

Vaknade relativt pigg imorse och A fixade frukost utomhus. En espresso och en bar! Det var riktigt härligt att möta dagen i morgonsolen. Vi har en väldigt fin trädgård där vi bor, det är synd att vi inte lyckats använda den mer i sommar!

Efter lite fix hemma (och beslutet om att tvätta var en nödvändighet!!) tog vi en promenad till affären och köpte matlåds-mat för min del och kvarg! Väl hemma käkade vi innan vi drog på öppet hus på Halmstad klätterklubb! Har aldrig klättrat där innan så det var väldigt roligt. Vi körde bara bouldring (alltså klättring på låg höjd men med många svåra utmaningar) och det var roligt! Man blir bara så matt trött av klättring (typ som när man simmat) så det fick ses som dagens träningspass.

Efter frukosten utomhus gjorde A en grön smoothie inomhus. Den var verkligen GRÖN! Inte jättegod men man får se det som medicin! Allt för att hålla sig stark och frisk :)

Men det var öppet hus på Friskis och Svettis så vi gick dit och härjade en stund. Vidare cyklade vi runt och plockade päron från alla päronträd som redan blommar runtom bland alla hus och det var så gott! Vidare via netto för mellanmål (1 liter mjölk hehe) och bananer! När vi kom hem sattes tvätten igång men jag kände att jag ville komma igång med min rehab så gick till IC och kom precis hem där ifrån!

Source error

A hittade indoor-walking på Friskis, hehe

Tänkte skriva lite mer om själva axel-rehaben lite längre fram, om varför jag gör den och vilka resultat jag tkr den ger! Jag har inte skadat mina axlar eller egentliga problem med dem, men jag får ont av vissa övningar och det sitter i att jag måste ändra min hållning och få bättre kontakt i skuldrorna. Ska bli roligt att se utvecklingen då det garanterat kommer hjälpa min poseringsträning!

Ha en fin kväll så hörs vi i veckan! <3

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify