Stolt ambassadör för Skins och MM Sports <3

Hej hej allihopa! Sitter på tåget till Gbg för en heldag! Träffa vänner och släktkalas. Ska försöka att inte stressa igenom dagen alls utan bara njuta av allt trevligt sällskap och få detta att kännas som en världslång söndag!

En vecka går så fort. Var har hänt sen vi hördes sist? Jag var lite ur balans i början på veckan känner jag, inte fysiskt utan mer mentalt. Men där är jag glad att jag börjat lyssna på mig själv mer och redde ut mina tankar istället för att gå runt och fundera mer. Kroppen är otroligt påverkad av hur vi mår på insidan, om vi är stressade eller oroliga. Det märks oftast direkt, men man kanske inte alltid har så lätt för att förstå kopplingen. Man kanske inte får de resultat man vill ha, för att hjärnan är så fullt upptagen med att lägga energi på tankar som kanske inte är helt i balans med det man tänkt sig på utsidan. Det är väldigt lätt att hålla upp en fasad och låtsas som att allt är bra, men det är något av det värsta man kan göra mot sin kropp. Och än värre att inte göra något åt det. Tycker jag! Nog om det, det var inte detta som inlägget skulle handla om men sitter på tåget och då är det lätt att tankarna skenar iväg ... :)

Gillade mitt lockiga hår efter duschen i måndags. Kanske borde bli lady lovelylocks på heltid?

Nåväl! Massagen i måndags var helt fantastisk som vanligt. Gick där ifrån som en ny människa och jag är så glad att jag väljer att behandla min kropp då och då med behandlingar som gör mig hel och ren och starkare. Visst hade jag kanske velat lägga pengar på naglar och smink ibland, och shopping såklart. Men måste jag välja, vilket jag gör, så lägger jag hellre mina pengar på bra mat och ompysslande av min kropp. Det känns aldrig "jobbigt" att lägga pengar på sånt, trots knapp ekonomi som forna student, utan det har känts självklart att lägga pengar på det som bygger och underhåller min kropp! Kan skriva ett inlägg i veckan om de behandlingar jag väljer att göra samt vilket typ av mat jag väljer att köpa senare i nästa vecka!

Tisdagen rullade på med jobb och pass på gymmet under kvällen. Under onsdagen hade jag en helt fantastisk Bodyattack klass med 16(!!!!) deltagare! Det är det mesta jag haft och jag hoppas alla plus 4 till (Max på pass hos oss är 20) nästa onsdag. Eftersom jag är ambassadör för MM Sports hade jag även fått chansen att ha alla 3 klasser förra veckan sponsrade av dem och kunde bjuda på proteinshake (Whey 100% Double rich chocolate) efter passet samt rabattkod när man handlar online! Jag har även fått en personlig rabattkod på 15 % till mina läsare som ni gärna får använda när ni handlar! Det är alltså MMSPORTS.se och koden är "Susanna15"! Och den gäller fram till 31 januari. Nedan kan ni se vilka produkter jag använder dagligen ur MMSPORTS sortiment och har ni några frågor gällande dessa så är det bara att kommentera!

Använder dagligen kreatin, HMB, omega 3 och Whey 100 % ur MMSPORTS sortiment! Grymma produkter!

På onsdagen kom jag hem till en VÄLDIGT uppskattad leverans och det var ett par... SKINS! Den nya Dnamic-modellen som snart (!!) släpps online! Jag är alltså en av de första som fått testa modellen och vad kan jag säga mer än att de är supersköna, supersnygga och ja! Helt enkelt SUPER! Dessa är inte lika compression som mina A400 jag haft innan, men jag gillar ändå hur de både sitter på plats och håller allt på plats! Haha.. Jag lovar att säga till när de finns tillgängliga att köpa!

Jag i nya DNAMIC som snart finns på skins.se

Torsdagen blev väldigt lugn med ett kort tungt axelpass efter jobbet. Är så glad att jag kommit in i en fas där jag inte måste köra slut på mig själv varje pass på gymmet, utan känner att det ibland kan räcka med de få men effektiva övningar jag gör och sen kan man gå hem och inte stressa upp sig över att svetten inte lackade och pulsen var på topp. Hade en riktig glida-runt eftermiddag och tog mig tid att göra mina övningar ordentligt sen fick det helt enkelt räcka!

Fredagspasset blev A's kettlebell pass på IDROTTSCENTRUM vilket är min nya favorit ihop med functional workout. Jag blir alltid lika stolt över min otroligt duktiga pojkvän som lägger upp så bra klasser för oss deltagare. Jag som själv älskar att vara instruktör tar så otroligt mycket inspiration från honom i hans sett att leda klasser och framför allt förklara övningar.

Striktade upp kosten rejält förra veckan och nu börjar kroppen äntligen (!) komma tillbaka till pre-Christmas shape. Men har en vecka kvar från start till slutmål, sen är det dags för underhåll igen!

Och igår hörni... Gjorde jag något jag inte gjort på åtta år! Nämligen åka skidor!! Och det var så himla roligt och jag kände mig så duktig! Tog mig an backarna med bravur, körde slalom ner från toppen till botten utan problem och var (nästan) helt orädd vilket var min största svaghet (förutom dålig styrka) sist jag åkte. Hade ju med mig proffset i backen med som lärde mig både hur jag skulle använda stavarna (jo men visst de ska tydligen inte bara flänga runt i varsin arm haha) och hur jag skulle lägga tyngden långt fram på skidorna och attackera backen! Hoppas vi kan komma iväg igen där det är lite fler och längre backar inom kort!

A var lite felplacerad i sin outfit när vi skulle testa kortaste backen på 30 m i mitt första åk igår... Haha så himla snäll som åkte med mig från start!

Ne nu är jag snart framme i Göteborg! Idag blir det vila från träningen då jag helt enkelt inte hinner, men det tar jag igen nästa vecka! Har en grym träningsvecka planerad så det ska bli roligt att ta sig an den! Kram!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify