SPA söndag

Godmorgon medmänniskor! Hoppas ni sovit gott, det har jag! (Fast att jag drömde att jag snattade inne på ica? Haha)

Sitter just nu på tåget till Varberg! Ska spendera min söndag på Asia Spa tillsammans med min bästis Ia ❤ vi bestämde för 3 år sen att istället för att ge varandra onödiga julklappar så ger vi av vår tid till varandra och bokar en härlig SPA-dag i januari för lite kvalitetstid och det är typ det bästa beslutet någonsin. Nu har vi varit på St Jörgen i Gbg 2 år men vi ville testa något nytt och jag har hört mkt bra om Asia Spa så vi testar! Vi ska börja dagen med Qi Massage, följt av mys och lunch sen har vi varsin behandling kl 14. På eftermiddagen är det även en meditations-session på 30 min jag gärna vill gå på så det kan nog bli ett skönt sätt att avsluta dagen på.

Inviger min nya sköna tröja från SKINS vårkollektion

Igår spenderade jag hela 3 h i gymmet! Började med mitt pullup-pass som gick helt okej, följt av axlar som gick riktigt bra! Han äntligen efter kiropraktik och rehab fått sån jäkla bra kontakt med baksida axlar och jag ligger lite efter där men inte mkt länge till! Sjukt pump varje pass, härlig känsla!

Jag gjorde även min första mätning igår morse som blir min utgångspunkt för denna dieten. Vissa mått har hållt sig riktigt bra (typ på magen) och några andra har stuckit iväg. Men jag fick även "helt nya" macros att utgå ifrån så är överlycklig över att jag för första gången på 2,5 år har kolhydrater på schema på lunchen! Hoppas och tror verkligen det kommer ge resultat på träningspassen!

Om 1 månad kommer jag göra en ny mätning och anpassa macros efter den :)

Ne nu är jag snart framme! Ha en skön söndag, så hörs vi snart igen!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify