Sommardagar!

Vilka sköna dagar vi har i Halmstad just nu! Solen skiner och värmen är RÄTT påtaglig. Njuter av dagarna för fullt och försöker maximera dem på bästa sätt :)

Sen sist har jag hunnit träna vid brottet, jobba, gå på två After Beach, njuta på balkongen, lyssna på ljudbok, testa trainingplan, umgås med mina kompisar, äta glass, skapa ett lätt beroende av hemmagjorda hamburgare, kolla på Crossfit Games och lite där till! :) värdet gör en absolut på bättre humör och det enda man vill är UT! Ligger just nu i sängen och planerar dagens pass! Är sugen på att köra axlar (min bästa lördagsträning) men fick ett magiskt sug för OHS igår så kanske gör en liten kombination ;) behöver dessutom öva på mina T2B så det kan nog bli ett ganska blandat pass idag!

I onsdags blev det stranden efter jobb! Så härligt med sol och bad (men jag föredrar brottet som levererar en solplats UTAN sand...) vi var ett gäng som solade, badade, after beachade och sen satt vi utanför Solgården och lyssnade på Miriam Bryant! (Det blev lite sent med Hoffmaestro som började sent eftersom vi hade 1 h att cykla hem...) vi grillade iaf hamburgare och det var magiskt gott! Inte nog med det så bjöd världen på en magisk solnedgång!

I torsdags bättrade jag på brännan och det fick bli AB även då. Älskar att jag lyckades fånga årets photobomb på bild... Haha som jag garvat åt denna bilden!!

Igår jobbade jag igen under förmiddagen, sen tog jag mig hem och käkade en god sallad till lunch. Blandade det jag hade hemma! Och så avocado/ägg-mackor till. Blev sugen på glass och bad så jag och Adam åkte till Riccardo och köpte varsin megaglass! Sen tog vi ett dopp på brottet. Hängde med Mattias på hans pass i boxen och det blev nästan hela 3 h träning för mig! Var där ganska tidigt och körde stretch, mobilitet och rodd sen körde vi hängvändningar, ryck, paus frontböj, press och rodd! Klipp finns på min instagram (@sann_a)

Rodden känns faktiskt fortfarande riktigt bra som uppvärmning och att ligga på ca 2.00 tempo är inga problem! Ska försöka börja med det idag och jobba mig neråt... Så - mot gymmet!

Kram!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify