Scandinavian Power WKND GBG 5-6 dec

Det känns som att närmsta halvåret är fullspäckat av fitnessmässor i både Stockholm, Göteborg och andra städer runt omkring i Sverige. Jag däremot ser extra mycket fram emot den i Göteborg som är 5-6 dec!

Det är nämligen så att MM Sports som vanligt ska ha sin enomra monter på plats och jag ska faktiskt vara på plats där! Känner mig riktigt taggad för att få träffa lite goa människor i teamet, då vi Crossfit-ambassadörer inte är den större skaran i gänget. Det är ju främst de som ska stå på scen och via upp sig som ses ofta för att öva posering och annat!

Något som är nytt för i år är ju bland annat namnet på hela eventet som numer är: Scandinavian Power WKND GBG, (länk) så det är det ni ska hålla utkik efter om ni vill ha mer information! Förutom att det kommer bli kul att jobba, mingla, prata om träning och allt annat som hör till så kommer dessutom två vänner till mig att tävla, en i Body Building och en i Bikini Fitness! Malin som ska köra bikini bloggar också här på Nouw så vill ni se hur vardagen för en bikinitjej ser ut så in och kika här: @malinsofias !

För att rulla över på Crossfit så kommer även Crossfit Göta arrengera en stor crossfit tävling (Götapokalen Scandinavian Power WKND Edition) där flera från min box och andra jag känner ska delta! Hoppas jag kommer ha lite tid över att springa och heja på mina starka box-kamrater!

Kanske ska börja slipa på poseringen och crasha scnenen under killarnas bodybuilding? Vilka röstar för? ;P

Så nu vill jag bara att dagarna ska gååååååå så att denna grymma helg kan ta fart! Hoppas vi ses där!

Gillar

Kommentarer

malinsofias
malinsofias,
Åh va kul att du är där! Hänger med dig på söndagen då! 😘
nouw.com/malinsofias
susannasvedbergh
susannasvedbergh,
Jaaaa hela helgen ihop 😊))
nouw.com/susannasvedbergh
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify