Så var julen över i ett nafs!

Efter en härlig julafton igen är jag och A tillbaka i Halmsta och det normala livet igen :)

Gårdagen började med sedvanlig Julaftonsträning med Henrietta och Pernilla! Tredje året i rad vi ses och tränar på julafton, dock körde vi faktiskt på varsitt håll i år. Men det är har liksom blivit en mysig tradition nu såhär tredje året i rad så det kändes som en självklarhet att ses! Jag och A körde en varvning av ryck och knäböj som fokus på vårt pass, men jag la till lite extra frontböj och bootybuilding efteråt. Kan minst sagt säga att jag böjde med rumpan igår!! (Efter squattening var det främst låren som hade träningsvärk). Julmaten satt riktigt fint på lunchen och även middagen senare på kvällen. Höll mig ifrån allt vad julgodis heter och känner mig riktigt nöjd med det! Anledning? Om jag hade ätit det hade jag gjort det bara för att "man ska" - inte för att jag vill. Hade det varit vilken annan lördag i veckan som helst hade jag veterligen inte tryckt i mig 2 dagaintag med kola och knäck, så jag kände varken sug eller behov av att göra det igår.

Lyckades även ta en sväng ut till ni kompis Sophia med familj och önska god jul! Riktigt mysigt att kunna ses iaf en snabbis, det blir ju inte så ofta när man inte bor i samma stad längre. Och när det är barn med i bilden känns det extra viktigt att prioritera!

På kvällen hade vi en ytterst liten julklappsutdelning och jag hade tydligen varit snällast i år!! 🙄 fick med mig ett rituals-kit, egengjorda grytvantar, lite pengar och ett fotoalbum med 20 år famla bilder! Måste säga att man känner en otroligt mkt större tacksamhet för de presenter man inte förväntas att få! Så juldagspresenten från A med biljetter till standup i mars var ytterligare en framtida upplevelse jag blev väldigt glad över :)

Årets julbild, det blir inte bättre än såhär! ;)

Vi lyckades även hinna med stan en sväng och kolla in rean. Vilken mes jag blivit i stan alltså. Förr kunde jag gå i timmar. Nu får jag ont i huvudet efter 30 minuter i allt virrvarr! Det var skönt att ta tåget hem redan 12. Och under diet är det minsann inga problem att hitta livsmedel om man bara letar på rätt ställen, det blev lax med ugnsbakade grönsaker, sallad, kvarg och propud till lunch!

Nu är det dags att träna dock :) rodd, armar och mage står på schemat!

Puss, och god fortsättning! ❤️

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify