Releasefest på Idrottscentrum v. 50!!

Härlig (?) ny vecka på ingång. Frågetecknet får förklaras genom att jag och A nästan blåste bort på väg till gymmet imorse, herregud vad det blåste! Vi kom framhelskinnade i alla fall, och väl på plats mötte jag en förtvivlad Allis vars gran blåst i väg under natten. Härligt att starta dagen med gapflabb!

Dagen fick alltså kickstartas av lite koreografiträning. Yes, det är dags dör nya releaser hos Les Mills och nu är det ju faktiskt 1,5 h jag ska lära in! Vi kör release på Idrottscentrum v. 50 så har en vecka på mig, men det ska nog gå bra! Båda releaserna är faktiskt riktigt bra. Hade lite svårt för CX-en först men den börjar sjunka in. Bodyattacken är magisk! Nedan är ett klipp från imorse, låt 4! Skater!!!!

Source error

Träningen senaste veckan har varit stabil men inte speciellt kontinuerlig. Inte kört på schemat sen 1,5 vecka (kan bero på att nästa pass är snatch och jag är fett osugen) men funderar på att plocka upp det idag igen. I övrigt så går handstand-Walk väldigt mkt framåt! Både gällande stabiliteten, möjligheten att parera och även säkerheten när jag går upp. Att det inte blir lotto på om jag får en träff eller ej. Hittills är 7-8 steg PB (sen blir jag så glad att jag ramlar) så nu tipsade A om att jag ska gå en distans istället! Ska testa det idag.

Ser väldigt mycket fram emot helgen! Ska bli riktigt kul att jobba med MMSPORTS under Fitnessfestivalen inne på Svenska Mässan! Är dock väldigt nöjd med mitt beslut om att inte äta bars fram till nyår... Då klarar jag mig undan det även i helgen.

Något annat jag ändrat i min kost och hållit senaste snart 3 månaderna är att jag inte längre äter rött kött! Skulle jag bli bjuden, eller om det inte fanns något annat alternativ skulle jag såklart äta det, men i min vardagliga kost så undviker jag det och det känns riktigt bra! Kroppen rullar på bra med endast kyckling lax wok bulgur och rotfrukter. Den håller sig i trim också!

Ne nu ska jag fixa iordning mig för denna dagen! (Och förbereda mig för imorgon.. Jag har fått jobb!)

Kram!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify