Personligt rekord!

Mellandagarna är snart över och jag glider vidare på motivation, träningsglädje, livsglädje, kompisglädje - ja men all glädje helt enkelt!

Igår var det dags för mig och Allis att maxa i knäböj. Vi båda kom där ifrån med varit personligt rekord, Allis på 105 kg och jag på 110 kg! Hade som mål att klara 110 kg detta året så är väldigt nöjd med mitt resultat! Och Allis hade aldrig maxat i knäböj innan, men hon levde verkligen upp till mina förväntningar. Blir så imponerad av henne varje gång hon ger sig på något! Ibland kan vi nåda bli lite psykade av oss själva men skärper vi oss är vi riktigt duktiga!

Planen var att köra ett riktigt rump-byggar-pass efteråt men jag hade en konstig sträckning i vänster skinka (på översidan?!) och kunde knappt gå efter min maxning så vi valde att dra oss hem. En maxning tar ändå lite tid, och vi var på gymmet i 1,5 h ungefär! Sötpotatis i (vår nya!!) actifryer med kyckling summerade kvällen väldigt bra. Tack livet för en så fin dag!

Eftersom vi ska dansa mycket i helgen (nyår!!) kör jag två st aesheticspass såhär 2 dagar innan man vill vara snygg. Idag rygg/biceps/mage och imorgon bröst/triceps/ev lite mage och hållning! Är taggad på vad kroppen har att leverera idag!

Dagens pass

Uppvärmning:
10 min cykel
100 kcal rodd
Rörlighet
Stretch
Facepulls
Skulderbladsstabilitet

Styrka
Sälrodd 6 set
Latsdrag 5 set

Volym:
Chest sup. Row // stångcurls // cablecrunches
5 set

Straight arm pd // sittande curls // benlyft
7 set

Avslut:
Skierg för hållning, 100 m // facepulls
2 set

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify