Perfekt träningsvärk

Goddag alla härliga läsare! Hoppas ni har en härlig lucia-tisdag ❤️

Idag vaknade jag med träningsvärken på helt rätt ställen! Sådär så man precis kan gå och inte är helt handikappad, men det känns att man tränat!! Böjen igår kändes riktigt stabila, tog mig igenom 5 set x 5 reps på 95 kg följt av volym! Har efter besök hos kiropraktor blivit en jäkla maskin när det kommer till att lyfta vikter, vilket också var det resultat vi förväntade oss! När jag kom till Alezzokliniken och Johan första gången var jag hela 4 cm sne i höften, vilket ledde till en rejäl sträckning vänsteri baksida lår (den fick ju sträcka sig efter marken dagarna i ända haha) och även ont i axlarna. Allt i kroppen är ju sammankopplat och de flesta problem går att läsa genom att få rätt på höften! Roligt när det funkar :)

Idag är det dags för rygg! Har lagt om passet lite jämfört med hur jag hade det i våras. Nu framöver kommer det se ut såhär:

Mån: Ben
Tis: Rygg (fokus pullups)
Ons: Bodyattack, cxworx och bröst
Tor: Rumpa
Fre: Axlar
Lör/Sön: Pullups, Biceps & Triceps

Utöver det så kommer jag börja med 2 h planerade promenader utöver mina 40 min jag går varje dag fram och tillbaka till jobbet, 10 min cykel innan/ efter varje pass + roddintervaller 3 dgr i veckan!

Bild från när jag körde 100 reps på kroppsvikt (då 78 kg) i knäböj!

Ha en härlig kväll!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify