Perfekt fredag

Hur skönt var det inte att sova ut imorse då? Vägrade gå upp förrän jag tyckte det kändes långtråkig och då var klockan minsann halv 10! 10 h sömn var precis vad jag behövde!

Tog mig upp och svepte en espresso innan jag gav mig iväg till SATS Sisjön som är mitt favoritgym i Gbg :) skulle möta upp Cissi för att träna och var fett peppad! Riktigt skön känsla, och jag hade ställt in mig på att köra ett fett underkroppspass. Värmde upp med rodd (4x500 m) och sen körde jag

Frontböj (stång från golv) SS hängande benlyft
Hipthrust SS raka marklyft
Lårcurl SS ben spark


Avslutade med lite axelstabilitet, baksida axlar och en vända kabel kickbacks ! Möra i kroppen och hungriga som djur tid vi oss till Adams Café på Frölunda torg för mat!

Efteråt var jag lite gottsugen så vi bestämde oss för att köpa glass och äta i solen! Alltså jag hat nog aldrig köpt en så stor glass i hela mitt liv, 3 kulor + mjukglass OCH topping! I rån ! ❤️ ätit glass för hela sommaren nu, så gott det var! Perfekt sällskap, perfekt glass, perfekt humör och perfekt fredag !

Nu sitter jag på väg ut till landet (Åstol, en liten ö vid Marstrand) och ska vara här i 2 dagar. Var sugen på något på vägen (suget skrek efter godis) så jag tänkte känna mig soft och köpa en påse till den två timmar långa resan. Men när jag hade plockat min påse så var jag inte sugen längre. Och något man måste ha med sig i ett spontant beslut är att det är aldrig för sent att ändra sig. Så jag styrde om kosan bort mot frukten istället och plockade på mig mango, ananas, nektariner och vindruvor! Så nu har jag haft en supergod fruktsallad på bussresan istället!

Nån gång vänder det och jag tror (hoppas) det var idag!

4 veckor till shreddzzone så nu är det bara att hoppa på motivstionståget och köra! Men mer om det i ett annat inlägg :)

Kram!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify