Nu kör vi!

Och så gick en hel vecka till! Sjukt vad tiden swishar förbi ni i slutet på året. Gör verkligen mitt yttersta för att ta vara på alla dagar!

I helgen vart det upplagt för träning. Körde en crossfittävling tillsammans med A i Växjö och det blev trots alla omständigheter riktigt kul! Vi hade förväntat oss ett mycket högre nivå på tävlingen (gällande vikter och övningar) men fick nöja oss med en ganska basic tävling. Det enda som var riktigt "utmanande" för mig var c2b som jag än dock klarade väldigt mycket bättre än jag gjort tidigare! Fick inga no-reps och gick där ifrån med hela händer! Bara det är ett stort steg framåt för mig och jag känner verkligen att mina PT timmar gett resultat hittills! Ska bli kul att fortsätta på det här spåret och se vart det leder :) målet är att kunna tömma överkroppen innanmätets tävling med chins och dips! :D

Nu riktar jag dock fokuset mot nästa tävling i vår. 8 april är första datumet jag siktar på, följt av 15 april helgen efter. Jag kommer byta disciplin denna gång och ställa upp i BodyFitness som jag tror och hoppas kommer passa min kroppstyp bättre. Så idag sätter jag igång ordentligt (med en liten tjuvstart igår såklart ;)) älskar att tjuvstarta på söndagar! Det blev ett första pass av "armageddon" med fokus på biceps, triceps och lite mage!

Såg denna bild på instagram idag och blev minst sagt motiverad! 😍

Idag är det dags för #legzilla (ja jag har töntiga namn på alla mina pass 🙄) och jag känner mig riktigt pepp! Börjar med tunga böj, följt av framsida och baksida lår i maskin och avslutar med lite vader. Blir bra!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify