MM Sports-helg!

(Skrev detta igår, lördag, men hade problem med uppladdningen, nu testar jag igen!)

Vilken rolig helg jag har som började redan igår och som har en hel dag kvar! Älskar långa dagar med mycket aktivitet men lite stress. Den balansen är den bästa ! Då känns livet som en evighet!

Igår fick jag möjligheten att vara med på en hel dags fotosession med MM Sports och Lelle som fotograf vilket var såååå kul! Jag har ju fotat lite innan med andra vänner, vilket varit relativt proffsiga plåtningar för den kapacitet och de möjligheter vi besuttit. Men detta var nog min första riktiga plåtning med bilder som faktiskt kommer användas i marknadsföringssammanhang och jag är så himla glad att få vara med om en sån sak! Det var en lång dag som började kl 9 på Centralstationen i Gbg när jag blev upphämtad och som slutade med några produktbilder i studion där vi knäppte av sista bilden ca 23 igår kväll. En otroligt trött tjej staplade in hos mamma och pappa efter en lång dags arbete som modell!

En av bilderna från plåtningen! Kläderna finns att köpa på www.mmsports.se

Tyvärr kommer jag inte kunna visa så många bilder just nu då de ska användas under en lång tid och inte får bli sedda innan de används i rätt sammanhang, men jag hoppas kunna få några bilder som jag kan lägga ut inom kort!

Idag vaknade jag relativt utsövd vid halv 8 och det var i lagom tid för öppningen av nya MM Sportsbutiken på Kungsgatan 28! Tog sällskap dig av Malin och Christoffer och det var kul att komma med någon man känner men också roligt att träffa flera team-medlemmar som man börjar känna igen mer och mer nu efter några vändor på event. Vi alla (hehe) föll för denna snygga lite tunnare hoodie i grått och limegrönt! Perfekta höst-gå-på-promenad-tröjan!

Efter invigningen åkte vi inom Adams Café på Frölunda torg som tveklöst har Sveriges godaste sallader! När den var nere i ett nafs så åkte vi till team-träffen på NW Frölunda som var väldigt givande! Träffade både trevligt folk och fick en inblick i vad min nästa tävlingssatsning kommer handla om. Väldigt spännande!!

I övrigt pratade vi bland annat om att rensa i sitt kylskåp på gammal frukt och att vara en champinjon ! (Eh okej??) haha mer om det i ett annat inlägg!

Puss!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify