mitt 2015 - del 3

SEPTEMBER

Yes, då var det dags att ta tag i jobbsökandet. Jag gjorde allt i min makt för att få ett jobb. Jag var uppe 06 på mornarna och betade av varenda jobbannons för dagen innan klockan slagit 9. Jag minns så väl när jag hamnade i situationer där jag var tvungen att ringa någon och kunde bli lite irriterad över att "åh klockan är bara halv 8, är folk inte vakna än??" haha. Juste, jag glömde ju säga att i augusti så hörde Tessan från Skins av sig (ni minns hon från MK Open?) och jag fick bli en av deras ambassadörer! Så det blev min andra samarbetspartner. Jag styrde upp träningen utterligare och började med ett 5/3/1 schema jag pratat mycket gott om och rekommenderat många. Det upplägget, i kombination med stretch och lite annan kroppsstyrka var ett väldigt vinnande koncept för mig när det kom till såväl motivation som utveckling och resultat! Jag lärde mig klättra i rep bara sådär! Något som inte får glömmas bort är att jag vid den här tiden - efter några års besatthet utav att få - nu satt inne med ett par stabila magrutor också! Jag åkte även upp till Stockholm och deltog i Les Mills tävling att bli The ONE med en koreografi från Bodyattacken! Det var en otroligt minnesvärd helg där jag fick många nya vänner! Jag kände mig stark och lycklig i mig själv och min träning. Jag fann även rotfrukternas otroliga fördel för livet och började äta mer grönt och mindre kött. Beslut togs om att sluta äta rött kött - för hälsans skull. Inte nog med det flyttade jag och A ihop i månadsskiftet till oktober!

Source error
Source error

OKTOBER

Träningsmässigt fortsatte jag med samma schema som innan inför en styrkelyftstävling i slutet på månaden. Jag blev ambassadör för Nordic Race (genomförde en hinderbana med A dagen innan styrkelyftstävlingen haha bra idé! Gjorde ändå PB i böj (102,5 kg) och bänk (60 kg)) och även Amino Pro! Jag började gå på en PoleDance kurs,och vi åkte även en vända till stockholm igen för One Live i Globen! Det var sprängfyllda helger men vardagarna gick åt jobbsök och intervjuer i främst GBG. Hade ju en väldigt stark vision om att jag skulle kunna pendla till och från jobbet varje dag (är i efterhand glad att det inte blev så!) Ja, vad gjorde jag mer? Livet började bli lite trött nu. Skulle jag någonsin få ett jobb...? Något jag dessutom gjorde var att införa mina morgonpromenader i livet! Väldigt härligt.Jag blev dessutom besatt av sallad!

Ska jag säga en annan sak jag gjorde? Haha, jag sålde typ ALLA mina kläder och saker jag inte använde på Tradera!! Det upptäcktes ju en del i flytten. I jobb-misären skämtade jag om att jag behövde ju minsann inget jobb när jag tjänade så bra pengar på mina saker ;)... Frågan var väl bara hur det skulle gå när alla saker tagit slut!

Source error
Source error

NOVEMBER

November kom. Fortfarande inget jobb... Träningen behövde få en ny vändning så testade att modifiera träningschemat jag kört vilket var lyckat i 3 veckor men sen tröttnade jag. Det jag däremot gjorde var att seriöst börja lära mig stå och gå på händer! Detta var något jag övade nästan varje dag i november. Jag började i och med mitt nya påhittade schema köra lite mer tungdlyftning som äntligen kändes kul igen. Och jaaaaa jag har stretchat hela denna hösten!! Varje pass börjar med 2 km rodd och 15 minuter stretch. SEN är jag redo. Eller nej, 10 min hand-stand walk - SEN är jag redo! Vi körde en omgång av the Squattening där jag gjorde ett nytt PB i böj (100 kg x 3 rep) och jag och Elin styrde en photoshoot tillsammans!!! Jag blev dessutom intervjuad av lokaltidningen och fick en helsida. Det var väldigt kul! I slutet på måndaen fyllde A 30 och jag bakade en väldigt god cheesecake till honom! Och vet ni vad! 1 december skulle jag få smygstarta min nya anställning...!!!!!

Source error

DECEMBER

Yes! 1 december var det minsann jag som hade gått och skaffat mig ett riktigt jobb. Äntligen! Var så GLAD över att få stiga upp i en vettig tid och göra något produktivt av dagarna. Det jag snabbt märkte var att energin för träning inte är riktigt lika samma som när man är ledig hela dagarna. Inte mig emot dock! Det är bara att justera, anpassa och motivera sig så gott det går efter en 8 h lång arbetsdag. December var faktiskt en ganska lång månad. Ingen snö hade vi heller. Jag var på Scandinavian POWER WKND tillsammans med MM Sports vilket var två väldigt roliga dagar! Vi hade teambuildingsdag med Idrottscentrum. Jag har tränat på och kan numera gå ganska bra på händer!!!! (Iaf, 5 mattors längd i gymmet, det är mitt pb) (för er som inte är på mitt gym just så är det kanske 7-8 meter ändå!) A följde med mig upp till Gbg över julen och det var den bästa julklappen jag någonsin kunnat få. Körde julaftonsträning på Vagnhallen CF med Henrietta, Pernilla, A mfl och ja nu är jag ledig fram tills att min provanställning drar igång på måndag 4 januari.

Är väldigt spänd på vad detta nya året har att erbjuda och jag har känt att jag har mycket detaljer jag vill dela med mig av men jag tar det i inlägg löpande! Just som detta publiceras så är vi på väg till gymmet för att köra nyårs- squattening vilket ska bli väldigt roligt! Hoppas jagkan tangera mitt PB eller ev. slå till med ett nytt. det är ju trots allt nyår!!

Så tack livet för detta året. Tack för alla lärdomar jag fått om mig själv och att jag vuxit så mycket som person, mycket tack vare A <3. Tack för att jag har så fina vänner att umgås med och för att jag aldrig behöver känna mig ensam. Tack för att jag har fått flytta ihop med världens bästa kille, tack för att jag blivit snällare mot mig själv och TACK min nya arbetsgivare för mitt nya jobb!!!!! Tack 2015 för allt du bjöd på. Jag är så redo för 2016!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify