mitt 2015 - del 1

Godmorgon gänget! Endast 2 knappa dagar kvar av detta året, och jag har med inspiration från andra bloggar bestämt mig för att göra en liten (vi får se hur det går...) årsresumé! Den blir lite alldaglig och kommer handla om både livet i allmänhet och hur mitt träningsår har varit. Vi får se hur det artar sig och om jag ev. behöver dela upp det i flera delar!

JANUARI

Året inleddes här i Halmstad med min kärlek och en stark beslutsamhet att gå ner i vikt. Jag hade tränat på julafton och fastnat på bild, julgris var väl rätta ordet! Så med mycket motivation och ett bra kostschema att följa hände mycket på en månad. Jag fick även min första samarbetspartner MM Sports vars team och goa familj jag fortfarande tillhör. Ett så underbart gäng människor som jag äntligen fick träffat under fitnessfestivalen i december nu i år. Nu gick jag ju fortfarande i skolan (sista terminen) och examensarbetet började ta fart. Utöver det så trivdes jag väldigt bra i Halmstad och funderingarna över att stanna kvar efter examen började utvecklas. Januari passerade ganska smärtfritt skulle jag vilja påstå, och jag började som sagt min resa på nytt mot drömkroppen!

FEBRUARI

Februari kom och det var dags för årets första tävling! Jag och min kompis Sandra ställde upp i Crossfit Halmstad Throwdown, och kom på 3e plats. Jag kommer ihåg att jag hade en väldigt bra tävlingsdag. Allt kändes bra i kroppen och jag presterade väldigt bra utifrån det min kropp i dåläget klarade. Efter tävlingen åkte jag och mina föräldrar till NYC, vilket inte blev så lyckat för alla låg dösjuka i en vecka på plats. Mitt mål med resan förutom alla upplevelser var såklart att träna crossfit i de coola stora boxarna där och även lära mig butterfly-pullups under veckan. (Såhär 10 månader senare går det fortfarande sådär på den fronten... haha) Väl hemma igen blev det en snabb återhämtning för årets andra tävling, nämligen Quadruple Competition i Lund där vi var 4 i samma lag som tävlade. Denna tävling lös verkligen ens brister igenom och det lille fröet om att jobba på sina svagheter började gro.

MARS

Månaden började med ett rafflande Crossfit Open där jag gjorde jag även PB i Clean and Jerk (78 kg) och jag fick även Halmstads bästa tid på 15.5 trots att jag hade varit magsjuk en vecka. Det var jag nöjd med! Jag började även förbereda min kropp för kommande tävling, MK Open. Med mycket vilja och motivation inför tävlingen gjorde jag vad jag då ansågs vara bäst inom träningen för att prestera bra på plats. Skolan rullade på och det hände väl egentligen inte så mycket annat. Träning och skola.

APRIL

April tog fart och våren började väl komma till Halmstad (tror jag). Jag fyller ju även år i april så det var väl främst MK Open och det jag såg fram emot. Dagarna gick och det var till slut dags att ta sig till Falun för att tävla. Väl på plats och på tävlingsstart så var kroppen inte med. Jag har inte kunnat förklara det på något annat vis än att den verkligen inte samarbetade. Det var en otroligt besviken tjej som satte sig på tåget hem till Halmstad igen och som började fundera över vad den här kroppen faktiskt klarar och framför allt INTE klarar! En god nyhet var dock att jag skapade kontakt med Tessan på Skins om att eventuellt bli ambassadör för deras produkter. Något som skulle ta fart senare under året! Jag fyllde 25 och till skillnad från alla andra år så firade jag inte med något speciellt. Jag var nöjd över att ha fått spendera dagen tillsammans med mitt hjärta, och sen blev det även en liten tjejkväll med de närmsta.

Nästa del kommer nog senare idag... måste gå och handla lax nu till nyårs-sushin! Men i det var i maj det började hända grejer! Ska bli så kul att få berätta! Hörs om några timmar. <3

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify