• Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify

Min helg i bilder!

Fredagen avslutades som ni vet med ett härligt bootypass på gymmet. Väl framme i Lund blev det en fett svettig pw till Björns lägenhet sen blev jag bjuden på kvargfest! Han visste hur han skulle göra mig nöjd minsann ;) somnade som en stock strax efter tio och klev sen upp på morgonen i ett sommarljummet Lund!

Björn var snäll och körde mig till Malmö där Thoughest Race skulle hållas! Kl 07 var jag på plats och mötte upp härliga SKINS-gänget så byggde vi upp vår monter och var redo lagom till starterna som körde igång kl 10 med eliten.

Dagen rullade på! Var ute i solen från 07-19 när jag satte mig på tåget hem igen så fick en riktigt snygg (...) bränna från mitt supersnygga linne jag hade under dagen. Alltså den outfiten! OM man kände sig läcker alltså!! Bättre bilder kommer men modellen heter Living Lines och kommer såklart från bästa skins.se!

Efter att Emma kört mig till tåget var jag ruskigt sugen på sushi. Som tur var stängde Takenaka kl 21 så jag han precis innanför dörrarna och hämta min 30 bitars att dela med A innan de stängde. Sen satt vi på Stora Torg och delade på den tillsammans med sällskap av Haag, Viktor och August. Perfekt vår/sommar-kväll!

Bilden ovan får beskriva hur trött jag var. Vilken dag!

Idag så vaknade vi till ett varm soligt Halmstad och började med en morgonpromenad. Vid 10 kom Christoffer och Malin så killarna tränade på utegymmet samtidigt som jag och Malin ägnade 2,5 h i gymmet för prep och axelpass. Blev ett riktigt (!) bra pass för min del idag. Fyllde på med gröt på balkongen efteråt. Perfekt söndag!

Efter lite med balkonghäng tog jag och A en promenad till stan, och när jag kom hem åt jag lax med wok och keso som jag kryddade med chiliflakes, salt och timjan! För gott!! Också en favorit!

Just nu sitter jag på IC i receptionen en stund och sen får jag se vad det blir av kvällen. Hoppas på en extra promenad nu när värmen ändå är här. Önskar mina fötter orkade promenera mer bara! Finns inget bättre än promenader :)

Kram!

  • Nära Halmstad

Gillar