Lyssna

Tisdag och sista veckan innan semester. Mitt livs första riktiga semester! Längtar lite men bara lite lagom. Jag gillar ju att jobba! Men ska se till att nyttja alla dagar till max, oavsett om det gäller till max aktivitet eller till max slapperi!

Idag valde jag att lyssna. Mycket i mitt liv är rutiner, vilket jag älskar. Men det kan även i planeringen att ta sig från ena stället till nästa vara lätt att glömma bort att känna efter. Redan igår så var kroppen (knät...) inte riktigt med på noterna under benpasset. Idag var bröst planerat, ett pass som senaste veckorna varit helt sjukt bra. Inte ens en prioriterad muskelgrupp för mig med shiet vilket tryck, vilken kontakt och vilket pump jag fått senaste 5-6 veckorna. Känslan är så jävla grym!

Efter jobbet gick jag hem för att äta mina två ägg jag alltid gör innan träning (vanligtvis på jobbet dock sen går jag direkt) och jag satte mig vid matbordet. Något som jag lärt mig är viktigt för mig är att registrera att jag äter genom att inte syssla med annat samtidigt (typ mobilen eller tv) Annars är jag lika hungrig när jag ätit upp som innan. Och när jag satt där i min tysthet kände jag bara att jag måste inte träna idag. Jag hade orken, jag hade kunnat ta mig dit och riva av ett grymt jävla pass - men det var så skönt att bara SITTA NER en liten stund. Jag reflekterade över att jag inte haft ngn direkt vila efter tävlingen, mer än de två alltid inplanerade dagarna från schemat, och kände att det ärlig ett sunt beslut att bara chilla idag. Sagt och gjort!

Något jag skrev upp på min "äta efter tävligen" lista var en omelett med massa gott. Så jag gick till netto, köpte det jag ville ha, och har nu precis ätit den godaste omeletten med bön-sallad och pepperoni till. Ah men man skojar inte bort detta. Så jäkla gott. Vet inte än om jag ska erbjuda A andra halvan av måltiden som finns kvar eller om jag ska ta med den till jobbet imorgon... Tåls att tänkas på ;)

Så, chillmode IT is! Ska ta mig ur soffan om någon timma och möta A efter jobbet så får mig en skön kvällspromenad i alla fall. Alla dagar måste inte vara träningsdagar, men det är viktigt för mig att röra på mig varje dag! Idag blir det promenader, som jag älskar promenader!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify