Lördagsfunderingar...

Äntligen helg. Jag vet inte varför men jag vill bara att veckorna ska gå, så man kan få göra allt roligt man planerat in. Får inte glömma att det är resan som är målet ibland också...

Haft ett ganska bra men ändå lite mentalt jobbigt slut på veckan. Har bråkat lite med mig själv närmaste kommer till både mat och träning (aka inte hållit mig till det jag borde), haft 3 riktigt tuffa situationer som instruktör under veckan men ändå känner jag att jag är glad och peppad att köra på så helt nedgången är jag ju inte. Tror bodyattacken i torsdags med tjejerna gjorde susen för mitt välmående. Jag behövde få studsa lite och omges av deras härliga energi.

Idag är det på pricken 2 veckor tills jag "känner att jag vill vara i form" och det är verkligen nu det är tidpunkten jag måste skärpa mig. Visst kan saker ske med kroppen på en vecka, men för att inte stressa den så kommer jag hålla mig till vissa riktlinjer från och med idag. Ni måste bli så trötta på mig och mitt "jag börjar idag" tänk men det är väl lika bra att erkänna att det är så? Man försöker ta fart men ibland tappar man det. Huvudsaken är att man inte slutar försöka utan försöker på nytt!

Min nya motivationsbild! Jag tycker det är viktigt att om man väljer ett mål i form av en bild ska det inte vara för långt ifrån ens egna figur och vad man faktiskt kan uppnå. Denna tjejen har ganska lik kroppstyp som jag (bra axlar, liten överkropp, större underkropp) och det blir mer "verkligt" att kunna ha hennes figur som ett mål !

Igårkväll var jag ganska pigg när klockan närmade sig 22 vilket är ovanligt för att vara jag. Jag kände mig lite spänd vilket nog hade med veckan att göra men jag hade även den perfekta lösningen - spikmattan! La den under mig och bara lutade mig tillbaka och slappnade av. Inte ett enda stick i ryggen gjorde ont utan det var bara skönt och sen somnade jag gott. Redo och utvilad för idag!

Började med en 40 min lång promenad innan jag tog mig till Idrottscentrum där Allis skulle hålla morgonspinningen. sånt jäkla pass! (Som jag skrev i tisdags hennes pass är grymma!) Redan på låt 3 kände jag shit ska vi hålla på såhär i 35 minuter till!? Men det gjorde vi! Starkt avslut och sen sprang jag över till boxen där vi skulle träna med tävlingsgruppen. Skillsfokus låg på Muscle Ups och Hand Stand Walk. Har blivit mycket bättre på att stå på händer och hoppas att promeneringen ska ta fart snart. Har dock hittat min felande länk vilket är att jag är svagare i vänster axel. Får bli lite koncentrerad träning på den sidan för att stärka upp (ex, handstående mot vägg på den handen).

Vi körde två saftiga wodar efter och den senare var en stege av clean and jerks - My favorite! Vi började på 40 kg och ökade med 5 kg i taget och lyckades komma till 55 kg innan timecap var slut. Gött pass!

Jag just nu, mitt nya te och lunchen med Allis!

Efteråt kom allis hem till mig och vi lagade kyckling och potatis! Satt fint efter en intensiv morgon med mycket fysisk aktivitet. Nu har jag landat i soffan efter en promenad till stan och det känns som att klockan skulle kunna varit 19 på kvällen i min kropp. Ska bli skönt att bara avrunda denna lördag med mys i soffan (köpt nytt gott te!) och en film på tvn ikväll.

Kram!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify