#livetsliv

Sitter på tåget mot Halmstad efter nästan 5 dagar i Gbg-området! Känns så skönt att ha hunnit träffa mina härliga människor och inte stressa runt utan bara njuta av varandras sällskap! Har en riktigt härlig semester faktiskt!

Ja så i fredags bar det som sagt ut till Åstol! Det var helt fantastiskt väder och på kvällen gjorde jag och min moster hemmagjorda pizzor. Vi fick faktiskt en liten ide om att starta en pizzeria nästa sommar på ön, tror det hade varit uppskattat av hamngästerna ;) tråkigt nog bjöd lördagen på sämre väder under förmiddagen men lyckades få till ett dopp och några minuters lugn och ro på klipporna på eftermiddagen. Vi avslutade lördagen med rökfrossa a la Åstol - röka räkor och Rökeriets egna vitlöksaioli! Magiskt gott!

Igår söndag så vaknade jag helt utsövd (den känslan) strax efter 8 på morgonen! Gav mig ut på en promenad innan frukost (jodå!) och vid 12 blev jag skjutsad till Mittsund för att ta bussen mot stan igen. Alltså ÄLSKAR att åka båt! Min morbror har tagit över morfars båt som är över 40 år gammal men går som tåget! Känslan på sjön är helt magisk. Väl inne i stan tog jag mig till SATS kompassen denna gång för att riva av ett lite mixpass med fokus baksida.

Har även börjat med roddintervaller som uppvärmning där fokus ligger i att hålla jämt tempo i hela intervallen (500m). Förra veckan började jag med 2.15-2.00 men igår höll jag 2:05, 2:00, 2:00, 1:55 utan problem! Tänkte öka tempot successivt så jag ev kan ligga på stabila 1:35-40 på tävlingen i augusti! Älskar ju rodd så det är bara kul att utmana! Plus att det är superbra träning för hela kroppen.

Tackade SATS för gästfriheten och gav mig iväg för en sen lunch med Malvina på Orange n BLK! Rekommenderar!! Godaste lax-salladen jag ätit på länge

Vidare hem till Rebecca för middag och sleepover. Vi avrundade först kvällen med en promenad och häng på en bänk i solen och bara njöt av sommarvärmen. Så underbart det bara är att vara utomhus med gott sällskap och bara njuta. Blev bjuden på fantastiskt god ugnsbakad lax med ugnsrostad pumpa, sötpotatis och grönkål till middag. Sov som en prinsessa och vaknade minst lika utvilad idag!

Blev bjuden på en magiskt god frukost innan vi gav oss ut på stan. En lunch på JOS och lite shopping senare är jag nu som sagt på väg hem!

Hur mycket älskar man inte livet efter så sköna dagar? Ingen stress, bara soft sällskap, känslan av att inte vara på är någonstans och god mat!

Ska bli helt fantastiskt att riva av ett pass på gymmet när jag kommit hem och sen pussa på min älskling!

#livetsliv

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify