Köttigt träningspass!

Bra start denna tisdag! Spinning och CXWORX med bästaste Allis (orkar inte hur bra det spinningpasset är) och sen gick jag hem och tog en lååååång härligt dusch med alla Rituals-produkter jag hade. Har ett viktigt möte idag så vill känna mig på topp!

Gårdagens pass var ett rent krig måste jag säga. Både för mig och mina deltagares del. Först körde jag själv tunga böj, 500 kb-svingar med 24 kg (4 sumosquats mellan varje) och till sist en WOD som såg ut enligt nedan.

3 RFT
500 m row
15 HR pushups
25 kb swing

Allis, Jossan och Mattias kötta hårt på passet igår!

Böjarna gick uppemot 87,5 kg och det var stabila lätta tvåor. På söndag ska vi köra den efterlängtade the Squatening! Men mer om det då. Jag hade tydligen även glömt hur jobbigt det är med mina 500 svingats pass. Okej, jag körde med 24 vilket jag bara gjort en gång innan (alltså alla 500) och det tog sjukt mkt på ländryggen. Fick tänka på att spänna magen i verkligen varenda rep för att hålla ut. Tog en vila på 15 min innan jag satte igång sista WODen som kändes relativt lätt! Körde med 28 kg på svängarna där.

Efter mitt egna pass hade jag Get Fit på Idrottscentrum med 13 starka atleter som körde på så jäkla bra! Fick med rodden ner i salen så nu jäklar händer det grejer. Så roligt att se alla utvecklas för varje vecka som går!

När jag kom hem hade världens bästa pojkvän preppat en supersmarrig smoothie och köpt en PROPud choklad som låg i kylen och väntade på mig! Satt perfekt efter träningen!

Älskar mössan vi fick från Les Mills! Så mysig!!

Idag har jag endast konditionsträning på schemat så dagens WOD kommer köras med flås och sen ska jag även köra Roddintervaller innan jag ska hålla cx. Kommer kötta slut mig själv lite extra då jag och Allisbrallis ska ha räkfrossa hos henne ikväll! Hur fantastisk är det inte att ha hittat ngn som älskar räkor lika mycket som jag!? Och som GILLAR att skala! Precis som jag! Åh, det kommer bli så gott!

Note to self: om du äter två bars på kvällen kommer formen inte vara tipptopp när du vaknar. Slutsats: ät inte bars!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify