Jag har äntligen tröttnat på mig själv!

Hej vänner! Hoppas ni har det bra :D sorry för dålig uppdatering... Haft fullt upp med att njuta av sommaren, förra veckan var ju magisk när vi snackas väder! Och veckan innan det också. Dagarna har fyllts med jobb under förmiddagarna, promenader, träning och häng med vänner. Precis som vanligt kan man väl säga denna sommar!

Som rubriken lyder så har jag äntligen tröttnat på mig själv. Och vad menar jag med det? Jo, jag är så jäkla trött på att fortfarande vara dålig på vissa saker jag övat på från och till i perioder senaste TRE(!) åren... Och som jag fortfarande är sjukt kass på. Insikten kom till mig redan förra veckan men idag under dagens träningspass var det första gången jag verkligen kände en seriositet i mitt agerande art bli bättre på mina svagheter.

---

Till exempel så kan jag fortfarande (!!!!!!!!) inte göra mer än 1 strikt pullup, jag är inte i närheten av en muscle up - varken i riggen eller i ringar. Jag kan göra typ 1 toe-to-bar om jag kippar men inga strikta. Vanliga dips går bra men i ringar är det fortfarande tungt. Alla dessa övningar är sånt som begränsat mig så otroligt länge, men kärleken till att lyfta vikter har tagit över och svagheterna har försummats tills dess att de har behövt plockas upp igen för en stundande tävling eller liknande. Som nu. Tävling på lördag, min kanske... 10e(?) Crossfit-tävling och jag har alltid samma ångest över pullups eller chest to bar. Jag har helt enkelt tröttnat på att jag aldrig tar mig tiden och lär mig dessa saker en gång för alla!!

Source error

Från dagens pass, förra veckan var 1or tungt men idag jobbade jag på mellan 3-5 reps! Folk på instagram (@sann_a) måste vara så jäkla trötta på mina försök att bli bra IGEN på vissa övningar. Denna gången ska det dock ske på riktigt!

Så från och med nu kommer träningen ha fokus på skills. Jag kommer gå tillbaka till mitt 5/3/1 schema jag kört förr och älskar med 4 pass/vecka som jag dessutom kan komplettera med fler övningar från diet-schemat. Känns så himla skönt att äntligen känna denna motivationen hela vägen inifrån och ut i fingerspetsarna. Gång på gång har jag bevisat för mig själv att tunga vikter och högintensivt metcons inte är något problem trots långa uppehåll.

Nu ska jag ägna denna hösten till att bli mer komplett som atlet! Shit vad KUL det ska bli!!!!!!

Gillar

Kommentarer

Jennifer
,
Hej, grym blogg! Följer dig här och på instagram.. Verkligen en stor inspo! Hur ser ditt upplägg ut? Hade blivit glad om du ville dela med dig😊 Ha det gott!
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify