Hur man alltid gör en lyckad sallad?

Någon som hört uttrycket "gott plus gott är gott" innan? Förutom att ni kanske läst det här på bloggen... ;) det är iaf ett koncept som funkar i de allra flesta fall när det kommer till matlagning och mitt egna hemliga recept som jag gärna delar med mig av!

Jag har alltid haft svårt att hålla mig till recept när jag bakat eller lagar mat. Jag tar alltid lite mer av något eller lite minsta av något, har alltid gjort, och av de smaker man lyckats få fram genom åren har det bidragit till att matlagning känns enkelt! Det är ju bara att blanda lite!

Idag skulle jag och Adam grilla så jag sa att jag kunde göra en god sallad till med quinoa. För det första så kan man slänga i nästan vilket gryn som helst i en sallad och det blir bra, mathavre, bulgur och quinoa är mina favoriter men skulle gissa att ex olika sorter av ris funkar lika bra!

Något jag älskar är att ha kylen full av olika färska grönsaker som går snabbt att hacka upp och slänga ihop. Gärna i olika färger! Jag försöker nog alltid tänka att ha 3-4 olika kulörer i min sallad, då blir det varierande och gott! Ovan ser ni dagens utbud från kylen, och nedan resultatet!

Så mitt tips är att fylla kylen med massa egna favoriter och helt enkelt göra sina egna favoriter! Det kan inte misslyckas med gott plus gott tänket, det blir ju alltid individanpassat på så sätt! Därmed - alltid en lyckad sallad! Ikväll testade jag även hela 4 olika sorters burgare (ja men jag sa ju BEROENDE!)

Lamm, nöt, lax och soya! (Soyaburgaren är skitgod!)

Nu är det dags för killarnas event 8 på Games så ska kika på det innan jag somnar.. SÅ fett träningssugen nu! Blir nog ett mastigt pass på gymmet imorgon innan jag lägger mig på brottet precis HELA dagen!

KRAM!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify