• Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify

Hemligheten bakom en sund, stark och fit kropp.

Såg denna bild när jag scrollade på instagram precis. Tycker den är så himla bra! Detta är verkligen det jag försöker förmedla med min livsstil och mitt sätt jag väljer att äta. Jag har aldrig tyckt att min mat är smaklös och tråkig. Det är väldigt sällan jag lämnar efter en måltid - fortfarande hungrig. Och det är ÄN mer sällan jag mår så bra som när jag följer min diet! Jag stoppar i mig energi från bra livsmedel som hjälper min kropp att prestera, bygga upp sig och återhämta sig.

Mina top 3 livsmedel på min lista av mat jag äter och aldrig får nog av är 1. Potatis 2. Broccoli 3. Kyckling.

Alla tre följer en och samma trend - jag kan tillaga dem på tusen olika sätt och få det att smaka olika men ändå så gott. Koka, steka, actifrya, kall, varm, tillsammans eller var för sig. Inget sätt är fel!

Tätt intill på den listan ligger lax, bulgur, mandlar, ägg och wok (alltså iprincip alla grönsaker). Och såklart till detta alla världens kryddor. Har aldrig någonsin och kommer aldrig någonsin äta tråkig dietmat!

Den enda förändringen som sker när jag väljer att verkligen deffa, är att jag äter en relativt strikt mängd av allt. Jag har stenkoll på de kalorier jag stoppar i mig och jag vet att jag får i mig vad jag behöver. Jag har aldrig svultit mig själv och jag kan säga att när jag äter som mest (mängd mat) med med kontroll över kalorierna så går jag alltid ner i vikt. Det finns inga genvägar med påsar eller att sluta äta. Ät mer av rätt saker, få in det i din livsstil ! Det är "hemligheten"!!

  • Nära Halmstad

Gillar