Grym träningsvecka!!

Vilket avslut på denna träningsvecka! Allt har flutit på väldigt bra och jag har förbättrat mina fördigheter inom flera olika områden...

Jag vet inte varför men en del av mig har tyck att mina nya träningsupplägg är lite för mesigt. För så känns det i början av varje pass. I slutet av varje pass känner jag raka motsatsen. Jag gör precis det jag borde göra och på dessa 2,5 veckorna jag kört med inslag av crossfit har jag verkligen blivit bättre inom så många områden. Jag gör flera set 4or strikta pullups, jag börjar gå på händerna, flåset börjar ta fart och min teknik med stången känns så mycket bättre än vad den någonsin gjort. Visst finns det småsaker att slipa på överallt men det är på rätt väg. Det känns inte längre tungt jobbigt och motigt utan kroppen samarbetar!

Bild från en superhärlig morgonpromenad i veckan!

Ni kommer inte tro att jag är riktigt klok nu men idag har jag kört 3 pass. Ja tre. När jag hade som störst träningsvansinne låg jag lätt på 2 pass om dagen (högintensivt och/eller tungt både morgon och kväll) något som nu efter en tids vila med stretch återigen uppdagats till 2 pass om dagen igen, dock ett långintensivt (morgonpromenad) och sen ett rejält styrkepass på kvällen men inslag av flås. Min kropp stormtrivs och den har en mycket godare förmåga att känna av och acceptera behovet av vila. Jag har väl mognat kanske!!

Dagens tre pass då. Jag köttar upp dem direkt så kan jag snacka om dem efteråt..

12.15-13.15
2000 m rodd
45 min Functional workout

En blandning av övningar i TRX och med Kettlebell.

16-17
60 min Get Fit Endurance

4 stationer med 4 övningar per station
Final: 10 burpees OTM i 10 min

18.15-19.45
Tävlingsträning - Titangruppen

Dagens 1 RM clean & jerk fokus teknik
Thrusterladder
Open 11.1 i team of 2 (30 Double unders/15 snatch)

Selfie efter Matildas get fit!

Första passet var riktigt köttigt! Det började lugnt men A har en förmåga att verkligen stegra upp passet utan att man ens tänker på det och från att man tänkt "men detta var ju piece of cake" står man helt plötsligt helt slut med andan i halsen, dösvettig och tänker "helvette va jobbigt!" Världens bästa fredagsträning iaf!


Sen hade Matilda pass på IC och vi var 16 starka atleter som krigade igenom alla stationer. Man jobbade först 60 sek / övning i ett varv sen 30 sek / övning nästa varv innan man bytte station. Avslutet med 100 burpees var riktigt najs! Fick äntligen prova på min nya teknik och den kändes riktigt stabil första 40 repsen. Sen kunde jag köra 5-7 snabba innan jag fick sänka tempot. Var förvånansvärt fräsch efter passet och redo för ett sista avslutande köttigt pass i boxen.

Ändrade lite grepp och annat i mina cleans så kom inte upp så högt i vikt (dock 3 relativt stabila på 65kg) och i thruster-laddern som började på 30 kg och slutade på 70 med 5 kg ökning kom jag till 55 de två rundorna vi körde. Sista WODen var hemsk men på ett bra sätt med en rätt bra känsla i kroppen. Gjorde totalt 6 varv inom timecap och satte alla Double unders unbroken och första 3 rundorna snatch lika så.

När jag kom hem stod maten på spisen och jag har precis tryckt 350 g kyckling i tomatsås med massa bulgur. Nu ska jag preppa kvällens kvarg sen bara mysa i soffan innan jag somnar. Imorgon händer spännande saker så gäller att vakna pigg och fräsch! (Så pigg och fräsch som möjligt efter den här dagen!!!!)

Sov gott!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify