första veckan på nya året

Härlig energi såhär i början på året! Kylan börjar bli rätt påtaglig utomhus men det säger mig bara att jag har gott om tid kvar. Långt kvar till vårens tävlingar :)

Trots att det är ledig idag är jag faktiskt på jobbet en sväng. Hade inte alls ställt in mig på att vara ledig idag så tänkte att jag kan lika gärna jobba. Fått massor gjort sen kl 7 i morse så nu ska jag dra mig hemåt!

Året har börjat i ett lugnt och skönt tempo. är lite sliten sen nyårshelgen så tar denna veckan för vad den är, och tänker att från måndag blir det seriös träning enligt schemat. Det är seriös träning nu med, men ha fått ta den kroppsdel som funkat bäst för dagen. I tisdags lyckades jag få till ett gött benpass, och rygg i onsdags. I går körde jag slut på mig själv och 17 deltagare på Bodyattack följt av CXWORX. Två riktigt svettiga och bra klasser! Idag ska vi träna ett gäng tsm på IC, det blir nog Bootybuilding för mig och Allis.- Vi kom fram till att det viktiga är att vi ska äta actifry efteråt! Sen får alla träna vad de vill ;)

Ett försök till en snygg backpose och en gooood kvällskvarg <3

Än så länge känns januari låååång och skön. Har lite att se fram emot de kommande helgerna men har verkligen lyckats sakta ner höstens sabba tempo och känner att dagar och veckor känns. En vecka är gott om tid för utveckling, spännande aktiviteter och mer resultat. Ligger äntligen under 75 på vågen också (mål efter nyår) så ska ta och mäta mig i helgen tror jag! Mätningen som kommer få bli utgångspunkt och startskott för denna diet :)

Lite som står på schemat just nu är

söndag v.1: ASIA SPA i Varberg med Ia <3

lördag v.4: Poseringsträff med Maria Hasselmark

söndag v.4: testtävling på IC

Så som ni ser. ett gleeest och avslappnat shcema. precis som jag vill ha det just nu. Idag är det exakt 13 v till Sweden Grand Prix och jag ska ta tillvara på varenda dag tills dess!


Poseringsträff med denna talangfulla kvinna! Längtar :)

Ne nu ska jag ta till vara på denna halvlediga dag, hörs! :-*

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify