Först och främst - tack!

Innan jag drar igång denna serie av inlägg vill jag tacka främst tre troligt viktiga personer i mitt liv.

Elin och Allis. Utan er hade jag nog inte klarat det. Varken under tiden eller efter. Ni har funnits och finns där för mig på ett så otroligt stort och kravlöst sätt och jag är så tacksam för min vänskap mer er. Allis är mina två fötter på jorden. Hon drar ner mig när jag flyger iväg i mina tankar och får mig att vända på saker och ting på ett sätt jag inte alltid kan själv. Elin är mitt stabila bollplank. Jag kan slänga ur mig vilken konstig kommentar som helst och hon kommer alltid med ett förstående och genomtänkt svar som inte dömer mig utan som snarare hjälper mig reda ut vad jag egentligen tänker och vill få sagt.

Att få ha haft er två vid min sida är otroligt stort för mig och ni ska ha tack för allt ni gör, för det får mig att växa lite mer varje dag. Jag är evigt tacksam för min vänskap med var och en av er två 😋.

Och såklart, tack till min person ❤️ Min älskade A som svarar på alla konstiga frågor, som hjälpt mig att öka förståelse och kunskap inom kost och träning, som alltid motiverar mig att testa nya saker och får mig att våga satsa. Tack för att du alltid är ärlig emot mig och för att du ändå faktiskt gillar när jag väger lite mer ;).... haha :-*

Gillar

Kommentarer

.
,
''och för att du ändå faktiskt gillar när jag väger lite mer 😉''
Så han slipper va tjoooooooock ensam
LKA
LKA,
Shit va fin rygg!
nouw.com/lka
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify