Förlåt, men jag menade vad jag sa

Hej gänget! Får börja med att be om ursäkt för min negativa inställning första inlägget på året. Jag menar allt jag skrev, men lite positivare kan man ju vara. Ni är säkert flera som vill dra igång hälso-karusellen, men ville väl få ut min frustration över detta nytt år nytt jag på något sätt.

Nu har i alla fall livet dragit igång för min del! Yes. Älskar struktur och mönster så att leva i en liten Box passar mig. Det är på så sätt jag kan ta ut svängarna! Det var väl i tisdags förra veckan när jag kände att shit jag orkar inte sova mer. Snittade 9-10 h /natt över jul så jag ville komma upp, ut på morgonen och sätta igång dagen! Ta vara på den.

"Avslappnad" form efter jul! Senast den sista jan ska jag vara tillbaka!

Som sagt har några dagars fritt ätande såklart påverkat min form en del, men inte så illa som jag trott. Det blir lätt att lägga i en liten mini-växel och bara komma tillbaka till där jag var. Det jag tycker är bra med att ex. Kolla sig i spegeln ofta och väga sig är att man har koll. Som jag skrivit innan så kan min kropp gärna (!) skena iväg mot 77-78 kg om jag inte ser över mina livsmedel och mängderna. Men jag kan säga att efter att ha legat stabil på 72 under ca 2 månader (på grund av att jag haft KOLL) så har jag idag en bättre grund när det kommer perioder av kcal-överskott.

Jag och min starka tjej Louise på Allis pass igår! Samma outfit ;)

Igår hade jag en i mina termer kallat "low-day" det betyder egentligen att jag utesluter kolhydrater, men efter att endast ätit lax och wok + 2 ägg under dagen och dessutom kört spinning och CX blev det potatis till middag! Och jag var så tacksam över gårkvällens mat. 300 g färskpotatis i actifryern (drömgott) kyckling i ugnen med vitlök, kryddor, kokosgrädde och wokgrönsaker sen lite sallad tomat och rödlök till det. Det var så fantastiskt gott efter att A hade fått krydda och jag kände på riktigt att jag UNNADE mig! "Unnar du dig nu?!" Sa A. "Hur då?!" Och jag kände bara att "ja! Jag unnar mig nyttig näringsrik och GOD men ändå kalorisnål mat och jag kan inte tänka mig något godare än detta just nu!"

Kryddan ÄR den bästa kryddan! Lär dig hantera dessa och kombinationen av dem, så kommer ingen måltid någonsin igen bli tråkig!

Är på väg hem från jobbet nu och ser fram emot ett tungt ben/rygg pass på gymmet. Kommer bli så gott att äta middag ikväll med! Uppfyller löfte nummer 4 hela tiden känner jag nu!

Kram!

Gillar

Kommentarer

MatildaWaern
MatildaWaern,
Gillar din blogg verkligen! 😊
Kika gärna in hos mig!
nouw.com/matildawaern
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify