En lördag i livet!

God eftermiddag! Har varit igång sen halv 8 imorse, började dagen med en timmas promenad följt av ett gött axelpass i gymmet! Lustigt hur passen alltid känns bra, men på olika sätt. Idag var det speciellt två övningar som kändes gör bra, medan två andra (som kändes guld sist jag körde) kändes okej. Det är väl dagsform gissar jag!

Source error

En kort film på mina absolut bästa övningar för axelstabilitet!

Något jag har blivit väldigt noga med senaste året är min uppvärmningsrutin. Tidigare har jag alltid ogillat uppvärmning och stretch, för jag hade nog då helt enkelt inte hittat något som passade mig som gjorde min kropp redo. Det har jag däremot nu. Och kroppen mår så mycket bättre av att få komma igång inför ett pass på rätt sätt. Innan mina axelpass lägger jag alltid ca 15 min på mobilitet, stabilitet och rörlighet i axlarna. Visst kanske den kvarten kan bli lite tråkig, men å andra sidan slipper jag alla dessa uppvärmningsset sen när jag väl är igång!

Ovan är en video när jag kör ut- och inåtrotationer samt facepulls! Detta gör jag 3 varv och 12-15 reps på varje "station" - detta har jag satt som regel att jag måste(!) göra innan jag får lyfta några vikter. Bättre att alltid köra PREhab snarare än att vara fast i REhab träsket sen om man skadar sig!!

Fick köttat ur axlarna ordentligt i alla fall och fyllde på med jordgubbsgröt efteråt!

2 dl havregryn
25 g Whey Strawberry Cheesecake från MMSPORTS.se
4 dl vatten
1 ägg

Micron 5 min sen äre bar å ät! Fruktansvärt gott :)

Redo att hejja på deltagare! // Idrottcentrum-camp i Norre Katts Park // fika till alla löpare!

Idag var det även dags för Laxaloppet i Halmstad. Vi har ju haft en liten gruppträningsutmaning under våren på IC och nu avslutas det med laxaloppet idag och vårruset på tisdag. Idag var det 12 atleter som tig sig runt 5 km och på tisdag är vi - håll i er nu - 55 st(!!!) som ska springa tillsammans! Det kommer bli helt galet kul och jag är så peppad!!!

På väg hem från laxaloppet!

Nu sitter jag på tåget till Göteborg då min kusin Josefin fyller år och jag ska fira henne. Efter det ska jag vidare för att inhandla en ganska viktig detalj till min satsning... Och efter det ska jag hem! Imorgon blir det släktkalas för mig hemma i Halmstad då jag fyllde 26 för en dryg vecka sen. Ska bli roligt att få visa upp vår nyrenoverade lägenhet för delar av släkten och vänner!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify