Det rullar på!

Minst sagt.. sitter på spinningcykeln as we speak! Har märkt (eller kommit ihåg) hur taggad jag blir på träning av 10 min på cykeln. Blir perfekt lagom uppvärmd i hela kroppen utan att på något vis egentligen ha ansträngt mig, jag hinner samla mg en stund för att fundera ut vad dagens pass ska innehålla, eller motivera mig!

Senaste två veckorna ha varit minst sagt full fart. På jobbet är det så mkt att göra att en vecka känns som en hel lång dag. Jag är glad att jag tar mina pauser för meditation för att samla mig själv och mitt sinne inför nästa sund på dagen som väntar. Det ger mig också en chans att samla tankarna om .. allt! Och hålla mina tankar i schack resten av dagen.

Redan 2a advent dessutom! Tiden går verkligen FORT just nu. Försöker ta en dag i taget och se alla stunder. Inte stressa vidare till nästa aktivitet. Tiden går alltid lika snabbt eller långsamt, det gäller bara att SE hur mycket tid man har, istället för hur lite tid man har.

Jaja lite flumm en måndagseftermiddag! Men så får det vara, vill försöka hålla livet uppe här. Har massor att dela med mig av! Ny rutin: 10 min cykling = 10 minbloggning :)

Ha en trevlig kväll! ❤️

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify