December!

Hej vänner! Nu var det ett tag sen vi hördes sen sist. Har ju gått och skaffat mig ett riktigt jobb så nu är de lata dagarna över (inte mig emot) och jag sitter på ett kontor och jobbar 7-16 varje dag. Då jag får prioritera min tid rätt och inte ligga på latsidan gällande annat har bloggen fått åsidosättas lite. Det roliga är dock att jag har SJUKT MKT jag vill skriva om.Varje dag tänker jag "detta ska jag blogga om" men tiden finns inte alltid till. Ska försöka bli bättre på att skriva ner ämnena iaf för nu när jag äntligen fick en stund över så är alla topics borta..

Två bilder från Scandinaviam POWER WKND för några helger sen!

Jaja, söndag och fjärde advent idag! Ska alldeles strax sticka och träna. Har kommit in i en bra fas gällande träningen kontra jobb. Jag har märkt att jag tränar som bäst och mest effektivt om jag går till gymmet direkt efter jobbet så jag kan vara hemma lagom till halv 7. Det jobbigaste under hösten med alla gruppträningspass som legat 19-20 har varit att jag kommit hem så sent (runt 21) för middag och det har känts stressigt eftersom jag vill somna runt 22. Målet framöver kommer vara att försöka vara hemma från gymmet senast 19 de dagar jag inte har pass.

Träningen rullar på! Älskar att jag landat i mig själv och min kropp.

Jag har även funnit en relativt bra balans i livet gällande träning och min kropp/kroppsvikt. Jag ser varje pass som underhåll av den kroppen jag har med möjlighet att bli bättre/starkare. Vikten har stått stilla kring 72kg i snart 1,5 månad så jag är nöjd! Jag jobbar mycket med hållningsträning och så kallad funktionell träning. A's fredagspass är de bästa någonsin och jag kommer verkligen börja köra de passen allt mer under nästa år varvat med andra övningar som gör min kropp - funktionell! Ska försöka dela med mig av så många som möjligt.

Jag kan gå riktigt bra på händer just nu och nästa "goat" att ta mig an blir ringarna! Tränar jag lite varje dag kommer det snart släppa.

Instagram uppdateras ganska frekvent! Ni hittar mig under @sann_a

Jaha, som sagt hade inget speciellt topic på g just nu mer än en snabb update, men ska som sagt bli bättre på att komma ihåg mina tankar och skriva ner dem lite snabbt och utveckla dem här på bloggen.


Önskar er alla en fin advent och uppladdning för julafton! Glöm inte njuta av dagarna med nära och kära då de snabbt är över. Sitt ner i soffan, andas några gånger och ta in kärleken. Det kommer jag fokusera på att göra!

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,
vad grym du är 😃
nouw.com/hannativeskog
susannasvedbergh
susannasvedbergh,
tack fina du! 😊
nouw.com/susannasvedbergh
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify