Dag 1 av 38/60

Fått lite feeling på att börja blogga igen. Mest för att skriva av mig under denna nya period som dragit igång. En ny deff. Med ett väldigt konkret mål. Tänker inte dela med mig av exakt vad det är riktigt än, några kanske kan komma att gissa sig fram längs vägen. Men det är okej! Jag gör detta för min skull och ingen annans. Därför känns det inte viktigt att skylta med det.

Upplägget är iaf 5 styrkepass i veckan just nu och jag trivs så himla bra med det. Det var längesen jag verkligen GYMMADE och det är så jäkla kul! Har fått in ett gött flow efter jobbet kl 16, direkt till gymmet, riva av ett pass och sen äta enligt mina macros. Passar perfekt denna tiden i livet!

Formen just nu känns också bra. Vikten är rekordlåg men den håller jag också för mig själv ett tag till. Ska nätannons igen på söndag så hoppas jag har fina resultat från dessa första 4 veckorna. Kroppen samarbetar relativt bra hittills och det är ingen stress med något så jag är lugn.

Source error

Haha, peppen på gymmet innan mitt pass idag!

Jaja, en liten snabb kvällsupdate. Ska väl försöka hålla i och uppdatera nån gång om dagen iaf så det kan bli ett fint flöde här. Idag började ju #mmsportschallenge som är en 60 dagars utmaning i att förvandla kroppen till er bättre. Passar bra i kombination med det jag redan gör. Älskar ju utmaningar.

Nu är det infalla fall dags att sova. Axelpass tidigt imorgon på gymmet plus laxaloppet nere vid Nissan! Ska inte springa men heja på alla som ska! Vi kanske ses där imorgon?

Sov gott!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify