Crossfitmorgon

SOM jag saknat att träna på morgonen! När man börjar 07 är det lite väl ambitiöst att träna innan... Är så tacksam över min promenad på 20 min till jobbet på morgonen iaf! Så man får lite rörelse i kroppen och en chans att kvickna till innan det är daga för en hel dags jobb.

När jag pluggade tränade jag crossfit eller någon typ av högintensiv träning (spinning tex) en timma på morgonen nån gång mellan 06 - 7.30. Det var alltid så himla skönt att ha kickstartat morgonen med lite puls och man kände sig alltid lite mer "på g" under hela dagen. Dessutom hann man ju med ett ev lite tyngre pass på eftermiddagen och på så vis ut väldigt mycket träning på en hel vecka! Kroppen vänjer sig ganska snabbt vid dubbelpass om man lyssnar på den och tar varje morgon/eftermiddag efter dagsform. Ibland känner man för tunga lyft och kör på det medan andra pass kan vara lite lättare med fokus på flås.

Nu vart det isf längesen (!!!) jag körde crossfit på morgonen. Vaknade av mig själv kl 7 och var i boxen lagom till 08 för att sätt igång. Hittade en Wod på crossfit Halmstads hemsida som kändes lämplig för lite morgonflås samt högreps med något tyngre vikter än att de går att plöja igenom. Blev ett bra pass för hela kroppen iaf och det var riktigt skönt att vara klar med träningen strax efter 9! (Har däremot ändå sug för ett pass i eftermiddag, men i gymmet ;))

Nu ska jag se vart den här dagen bär. Tänkte ta mig in till stan och hämta en grej sen ska jag bjuda min Allis på lunch. Var sugen på att äta ute först men vi har ingen superbra salladsbar i Halmstad, så jag tänkte vi kör salladsbar hemma istället! Så mot stora torg och köpa grönsaker!

Vi hörs säkert senare! Puss

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify