BoulderShoulders

Startade dagen med en skön morgonpromenad med Allis i regnet. Någon (...) hade ställt klockan på 8 när vissa andra hade tänkt sova ut så det var ju helt omöjligt att somna om när kroppen är inställd på att gå upp 5.45 vanligtvis. Tur jag har vänner som också är uppe i ottan även en lördag!

Kom hem igen vid 10 och åt frukost för första gången på väldigt länge. Kör periodisk fasta vanligtvis (även under dieten) för er som inte visste det, så äter mitt första mål efter 12 vanligtvis. Men insåg att det blir för långt att vänta till efter träning så frukostälskare som jag egentligen är se det ju bara supersmarrifg med frulle. Tog ett äpple och delade i mindre bitar, hällde på kanel och så in i micron 2min ca. Blandade runt geggan och hade på naturell kvarg! Så gott!

Efter det klädde jag på mig regnvänliga kläder för en tur på stan. Hade några ärenden att uträtta och var sugen på nya träningkläder. Besvikelsen inne på stadium dock... Inget snyggt alls. Blev däremot ett linne inne på HM som jag föll för direkt! Inviger det nu under mitt axelpass (skriver mellan seten ;))

Älskar Förövrigt att köra axlar i gymmet! En solklar favorit tillsammans med bootybuilding ;) dagens pass ser ut enligt nedan

Rulla, stretcha, in/ut-rotationer, facepulls
---
3 RM strikt press
5 RM Snatch Grip Push Press
10 min 5 pushpress otm @ 40 kg
---
Sittande hantelpress
Drag till hakan
Kabellyft åt sidan
Reverse Pec Dec
Axelbredd maskin
Omvända flies
Hantellyft åt sidan


Som sagt älskar axelpass! Så har jag tid, vilket jag har idag, så maxxar jag gärnet!!

Tanken är att börja byta ut mitt diet-schema till andra övningar som gör att jag sakta med säkert går över till lite mer varierad träning. Första 3 övningarna är fokus på styrka + volym och lite crossfit-inspirerat medan resten är mer standard gymträning. Snatch grip push press är övning jag körde på ett schema för snart 2 år sen och den är en sån favorit! Se video nedan ifall du vill testa :)

Source error

Nu är mina axlar (redan..) heeeelt döda efter OTM! Haha får se hur andra halvan av passet går :)

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify