Bootybuilding Friday

Fredagarna har verkligen blivit favorit-träningsdagen då jag lagt mitt bootybuildingpass här! Får alltid sån brutal träningsvärk efter varje pass och kan knappt gå på 3 dagar. I detta nu är det endast ca 3 h sen jag blev klar med passet och jag har redan känningar av en kommande härlig träningsvärk. Jag har tränat mycket knäböj och marklyft i mina dagar (samt att tyngdlyftning ger bra rumpa) men detta sätt att träna på är helt nytt för mig, och jag älskar det! Mycket superset och väldigt svettigt! Bygga och cardio i ett - perfekt!

Smink i hela ansiktet efter ett svettigt pass // härligt vårväder idag! Äntligen kan man gå utan tröja och jacka <3

Nu sitter jag på tåget till Lund för att bo över hos en vän då jag ska stå med SKINS på Thougest imorgon i Malmö! Vädret ska ju vara GRYMT hela helgen så jag har inget emot att stå utomhus och träffa folk hela dagen imorgon. (Om ni är i Malmö så kom fram och säg hej!) tog med mig mat på tåget (som jag älskar att äta på tåg) och har precis sett senaste avsnittet av greys anatomy. Nu är jag framme om en halvtimma ungefär så blir jag uppmött av Björn så ska vi ta en promenad hem till honom. Blir härligt att avsluta dagen med en promenad.

Fitnessmiddag på tåget - rödbetor, potatis, morötter och kyckling! Mums

Ska försöka ta massa bilder imorgon och lägga upp här när jag åker hem med tåget imorgon eftermiddag/kväll. Ha en riktigt fin fredagskväll! / S

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify