Be who you are...

...but always aspire to be better!

Denna bild fanns i instagramflödet denna morgon och får bli dagens visdomsord!

Något jag och Allis pratade om igår under lunchen var just det att vi aldrig är helt färdigbakta. Även om vi båda har kommit långt i vår kroppsliga resa när det kommer till träning och välmående så upptäcker man alltid nya saker att förbättra! Men för det ska man inge misströsta det man redan har, utan snarare hylla våra starka kroppar som klarar så otroligt mycket! Allis hade böjt 90 kg "bara sådär" härom dagen och jag känner själv hur stark min kropp är i allt jag utsätter den för i crossfiten just nu. Vad våra kroppar kan! Och så mycket mer vi kommer hinna lära dem :)

Och lunchen igår då? Jo jag tackar! Halmstads första plocksallad, med både trevlig personal och nöjda gäster ;) jag har en förmåga att alltid överdriva och ska ha ALLT så så fick det bli! Mixade egna sallader och röror sen "extra-tilltugg" i form av bl.a. Mozzarella, fetaost, ägg, stekt aubergine, marinerade vitlöksklyftor och sen hade vi kyckling till (pulled och ugnsbakad) - Blev magiskt gott!

Sallad 1:
Blandade bönor
Riven vitkål
Riven palsternacka
Tomat
Vitvinsvinäger
Salt
Peppar

Sallad 2
Blandsallad
Quinoa
Majs
Groddar
Broccoli
Äppelcidervinäger
Olivolja
Salt
Peppar

Tänkte endast "gott plus gott är gott" under tillverkningen av dessa och det konceptet funkar nästan varje gång!

Vi åt och njöt av solen på min balkong i ett par timmar innan vi tog En promenad till maxi för att hämta ut paket! Det var från en av mina sponsorer, FCB som bland annat tillverkar AminoPro! De var schyssta och hade slängt med en hel drös med bars dessutom!

Avslutade dagen med att möta upp A på jobbet vid 18, sen tog vi oss till gymmet för ett presspass! Väl hemma igen gjorde A köttfärssås med pasta. Somnade gott efter lite crossfit games strax efter 22... :) härliga sommardag!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify