23 dec - dubbelpass

Godmorgon där ute ! Hoppas ni mår bra och att ni lyckats samla ihop er inför morgondagens mys ☺️

Sitter på cykeln på gymmet inför dagens första överkroppspass! Alltså om det är NÅGOT jag saknar så är det att hinna träna på morgonen. Jag tycker det sätter igång kroppen och motivationen på ett riktigt kraftfullt sätt som gör att man är redo för dagen! Man känner sig motiverad att hålla sin eventuella diet och man känner sig fräsch tkr jag!

Idag ska jag cykla lite nu, sen köra min pullupsprogrammering. Drömmen är ju att kunna dela upp det passet med komplementpasset som jag kör i samband med det för då kan jag ge allt på båda fronter. Men eftersom jag jobbar så blir det ett väldigt långt pass på tisdagar (pullups som tar ca 1-1,5 h + rygg i gymmet som tar ca 1 h)

Det jobbiga är när pullupsen går dåligt för då sjunker motivationen och ryggrader riskerar att bli kass.. men å andra sidan - går pullupsen bra så är ryggpasset en dröm ! Motivation på topp och massa energi. Det dränerar ganska mkt att misslyckas, vilket risken är stor för på pullupsen. Men jag försöker ta det för vad det är för dagen, och inte låta mig påverkas för mkt!

Efter jag är klar här ska jag härja runt lite, promenera in till till stan och köpa ngt fint att ha på mig imorgon (vid mitt viktmål 76 kg så lovade jag mig själv 2 st nya toppar som pris!)

Sen blir det axlar i sällskap av Elin! Ska ladda ordentligt innan så jag har mycket energi och chans till pöömp! Haha

Ne nu får jag sätta igång här! Ha en fin sista dag innan julafton! Ta hand om er :)

Bild från gårdagens pass :)

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify