111 fakta om mig - del 5

81. Vad gör du onödigt ofta?

– Det beror nog på vem man frågar egentligen, jag är rätt bra på att göra många onödiga saker men för mig känns de nödvändiga! Förr kollade jag Facebook och instagram onödigt mycket men har infört en regel att ej scrolla innan 12 och efter 22 på dagarna, det gör att man faktiskt kollat mindre generellt. Men vad gör jag onödigt ofta? Hmm.. Plattar håret kanske haha

82. Vad borde du bli bättre på?

– Att ha bättre tålamod och acceptera när jag är dålig på något. Oftast behöver jag bara öva några gånger sen sitter det :)

83. Är du romantisk av dig?

– Ja, inte överdrivet men jag gillar att vara vardagsromantisk med små presenter eller bara gosiga kramar och pussar spontant. Inte värsta date ute med middag, sånt gör jag och A hemma istället :)

84. Var vill du resa i vinter?

– Bali hade varit roligt!

85. Favoritmärke på kläder?

– Har nästan alltid älskat ALLT från Hunky Dory

86. Favoritmärke på träningskläder?

– Skins, Nike och Reebok!

Älskar alla kläder från skins! Så otroligt sköna <3

87. Inredningsstil?

– Avskalat men personligt!

88. Tapetsera & möblera om ofta eller ändra med små detaljer?

– Inget av dem. Köper saker som funkar länge!

89. Favoritdag på veckan?

– Fredagar! Då är jag väldigt pepp på allt :) Livet, träning, fest eller ta det lugnt!

90. Lider du av söndagsångest?

– Nej jag har väldigt lite ångest generellt. Nästan så jag knappt känner igen känslan när den kommer men det är väl den här krypande obehagskänslan? Det förknippar jag med ångest iaf och det har nog aldrig hänt en söndag bara sådär

Jag och min bästis ÄLSKAR fredagar! Vi brukar skicka peppiga sms till varann då haha, båda har oftast sån go fredagsfeeling!

91. Ångrar du något?

– Jag ångrar inget jag gjort, men brukat säga att vissa saker kanske var onödiga ;) däremot har jag lärt mig från allt och blivit den jag är idag pga allt jag gjort fram tills idag och det gör att jag inte ångrar något.

92. Finns det något du önskar att du gör innan du får barn?

– Jag hoppas jag hinner med att göra de saker som är lite svårare med barn innan det är dags. Men det ska bli väldigt roligt att ex resa osv även med små barn :) jag flög själv första gången och firade mig första jul i Frankrike när jag var 9 månader!

93. Vad tycker du om mest på dig själv?

– Utseendemässigt så älskar jag faktiskt hela mig. Allt har sin charm, och speciellt armarna och benen har jag haft mkt komplex för innan,men nu tkr jag de är så himla muskulösa och snygga!

94. Vad tycker du om mest hos din partner?

– Att han alltid har så bra svar på mina frågor, vad det än kan vara, och han har tålamod med mig. Utseendemässigt hans ben och rumpa! Bästa i världen!

95. Hur skulle din familj beskriva dig?

– Haha, glad och energisk tror jag! Mamma skulle säga slarvig

96. Vilka egenskaper hos dig själv gillar du mest?

– Att jag har en förmåga att alltid plocka fram det positiva i alla situationer och försöka vända problem till lösningar. Det går på automatik i huvudet :)

Även om jag kan vara ganska taskig mot mig själv ibland (något jag jobbar med att jobba bort) så är jag i grund och botten väldigt nöjd med den fysiken jag lyckats skapa! Mycket tack vare crossfiten :D

97. Och minst?

   – Att jag prata för mycket, speciellt om mig själv. Men jag gillar att berätta saker så då blir det så!!

   98. Hur ofta går du på bio?

   – Ganska ofta faktiskt, iaf i perioder! Vi är rätt bra på att gå på bio (men den kl 18.15 annars är det för sent för oss haha) var faktiskt på Tarzan igår! 

   99. Har du sprungit något lopp?  

 – Ja, vårruset 4 eller 5 gånger, Though Viking 2013 och Nordic Race 2015. Ska springa Midnattsloppet med Rebecca i augusti!    

100. Skulle du vilja satsa på ett maraton?

   – Jag tror inte det, jag klarar mig bra på 5-10 km :)

När vu sprang vårruset med IDROTTSCENTRUM i maj!

Sista delen kommer i helgen!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify