111 fakta om mig - del 3

41. Vad lyssnar du på för musik?

– Gud allt! Just nu har jag en helt maniskEuphoric Hardstyle-period. Men jag gillar nog minst en låt från varje genre.Främst elektronisk musik. Men varvar med radio!

42. Läser du mångabloggar?

– Haha, ja! Jag var faktiskt den förstasbeta-testaren av Blogkeen (en app där man lättare kan följa bloggar) och haröver 100 bloggar på min lista! Sen är inte alla aktiva, men varje dag när jaggår in på kvällen har jag ca 200 olästa blogginlägg så det säger nog ganskamycket. Har ofta perioder med bloggar och lusläser vissa, samtidigt som jagbara bläddrar förbi andra. Just nu är Blondinbella, Michaela Forni, AngelicaBlick och Kenzas bloggar de jag gillar mest.

43.Vad tycker du om Instagram?

– Jag gillar instagram! Men det är på gottoch ont. Man har en väldigt lätt väg till att visa upp en ”verklighet” somkanske inte finns. Jag försöker vara mig själv så mkt jag kan på mitt konto(@sann_a). Innan tävlingen slutade jag använda filter för jag ville visa uppverkliga jag. För mig är det viktigt att folk som ser mig i verkligheten skakänna igen mig om de inte träffat mig tidigare, men varit inne på min profil.Och sen går det i perioder, men jag gillar att tipsa om olika träningsövningaroch mat! Följ mig gärna :)

44.Shoppa i butik eller på nätet?

– Båda! Älskar att gå in i en butik och testa ALLT! Plocka allt som är intressant och se vad man passar i. Ofta kan man bli förvånad över ett plagg man trodde skulle sitta asdåligt som sitter bra, och tvärt om! Men online kan man ofta få saker till bättre pris.

45.Tar du mest bilder med kamera eller mobil?

– Med mobilen :) Dock stör jag mig just nu på att man inte kan fotaoch lyssna på musik samtidigt på iPhone 6S+…. Någon som vet hur man fixar det??


Bästa playlisten på spotify just nu! Och lite blandade mobilbilder..

46.Vad vill du hitta på i sommar?

– Jag vill ligga på brottet och sola! I härligt sällskap såklart. Och göra lagom med saker. Planera, men inte ha ett hektiskt schema. Uppleva och njuta av varje dag för sig!

47. Ett roligt sommarminne?

– Måste vara när jag och Malvina var i Frankrike 2011 en vecka i augusti och levde loppan. Vi hade bara känt varandra någon månad men när vi hittade biljetter t/r för 700 kr per person så åkte vi! Vi bodde gratis i farmors lägenhet och storhandlade 2 ggr för knappa 2 000 kr. Solade och badade varje dag! Har nog aldrig rest billigare, och SÅ kul vi hade. Det var då vi blev vänner för livet.

48. Något på TV som du aldrig skulle kolla på:

– Så mycket skit som går men alla jävla svenska konstiga serier typ ”Värsta bilförare” och liknande program. Däremot älskar jag Biggest Loser och Lyxfällan! Första för inspiration och andra för att ALDRIG hamna i en sådan situation själv.

49. Äckligaste du vet, typ?

– Åh, prata om typ operationer och sjukdomar eller skador som berör kroppen kraftigt. Jag kan liksom känna och se hur det kommer gå till och bara DÖÖÖR inombords och får gåshud. Något annat äckligt är människor som luktar mycket svett. Brukar säga det att de som använder DEO minst är de som behöver det mest! Haha

50. Vad tycker du om att ge barn socker?

Jag är nog främst emot. Jag vet inte riktigt när mina framtida barn ska få testa socker första gången men jag ska försöka undvika det så länge det går. Förstår mig inte på föräldrar som ger 1 till 2-åringar glass, choklad och godis? För några år sen hade jag nog inte brytt mig men eftersom jag själv som VUXEN undviker socker i väldigt stor utsträckning förstår jag inte varför man ska ge det till ett barn.

Typ en av livets bästa veckor <3 Nice, Frankrike i aug 2011!

51.Gillar du att bo på hotell?

– Jaaaaa, alltså en nybäddad hotellsäng,hur underbart?! Och frukostbuffén på morgonen. Hade inte velat göra det oftareän jag gör, max 1-2 ggr per år dock, för man vill ju njuta när det sker!

52.Vad läste du när du var yngre?

– Väldigt mycket böcker ochFRIDA-tidningen och OKEY och vad de hette. Prenumererade på massor! Kamratposten hette väl en?? Hade tilloch med massa brevvänner utomlands via alla dessa tidningar. KalleAnka-tidningar hade vi i drivor hemma,

53. Vad var ditt första jobb?

– Mitt första riktiga jobb vad på McDonalds! Jag var GRYM i kassan!!

54.Och ditt andra jobb?

– Bianco Footwear, skobutik


55.Vad är ditt drömjobb?

– Gud vad svårt! Just nu vet jag faktisktinte, men mitt mål är att bli en riktigt bra projektledare/chef nån gångframöver. Genom åren har man märkt att det är nog inte så lätt som det verkar.Men man kan inte göra annat än ta med sig sina erfarenheter och bilda sin egenroll!

56.Hur ser höstens planer ut?

– Jag ska jobba på på mitt jobb ochfortsätta utveckla min fysik! Ser fram emot att ta ett nytt rejält tag närhösten drar igång med ett välplanerat schema och en tydlig målsättning. Däremotska jag latja lite fram till dess så det blir roligt att styra upp träningennär det är dags! Hade gärna tagit en resa till Bali också.. Men vi får se vad som hinns med!


Jag och Allis på brottet förra sommaren. Längtar tills vi kan hänga där igen! Kom igen vädret!!!

57. Vad drömmer du om att göra de närmsta åren?

– Jag vill fortsätta skapa ännu starkareband med de nära vänner jag har, så vi blir en ännu tightare familj än vadvi är idag. Njuta av varje dag och känna att åren passerar in i själen, på ettbra sätt.

58.Är du lycklig?

– Trots min dipp förra veckan är jag faktisktväldigt lycklig innerst inne. Jag har ingen sorg jag går och bär på eller tungångest för något. Jag kan säga att jag är väldigt lyckligt lottad som harmöjligheten att känna såhär. Jag vet att många inte har förmågan att göra det,och min största uppgift ibland är att bara sprida min energi till de som behöver.Vara positiv! Jag brukar säga att alla som behöver får komma och ta, det finnsofta ganska mycket så jag kan dela med mig! <3

59.Tror du på evig kärlek?

– Så som jag känner nu i livet gör jagdet. Det finns ingen jag älskar och värdesätter så mycket som min pojkvän ochrelationen till honom. Jag kan inte föreställa mig en vardag utan honom. Varkenidag eller flera år framåt. Visst kan man inte vara kära hela tiden och det måstefå gå upp och ner i en relation, men om man accepterar det så tror jag ocksåman växer starkare tillsammans som ett team.

60. Har du gått igenom någon stor kris?

– 2012 var ett år där jag växte mycket somperson och lärde mig mycket om vad jag vill och vad jag borde acceptera ochinte. Året innan hade varit väldigt tufft pga en relation som tog slut och jagsåg inget ljus i livet på flera månader. Jag var helt omöjlig att prata med ochallt var så jävla deprimerande. Under en period åt jag inte på en hel vecka.Jag kunde inte, jag hade ingen matlust. Idag känner jag att jag lärde migväldigt mycket av den perioden, och att det nog var en första knuff i min resai personlig utveckling i vuxen ålder. Jag är glad att jag fortsatt den resanoch är den jag är idag.

Min bästa människa, och jag! (Och våran Mattias! <3)

Stay tuned for del 4!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify