kesäloma

tänään mulla alkoi kolmen viikon kesäloma. mulla oli keväällä kun lomia suuniteltiin töissä paljon menoja tälle viikolle. Tänään mun oli tarkoitus olla esikoistani vastassa kun hän saapuu Saariselältä, jossa hänen olisi pitänyt olla rippileirillä viikon vaeltamassa, leiri peruuntui ja esikoinen on kotona. Esikoinen täyttää tällä viikolla 15vuotta ja Sunnuntaina oltaisi juhlittu konfirmaatioota ja syntymäpäivää, läheisten ja rakkaiden kanssa eli mun loppu viikko olisi mennyt hänen juhlapäivän valmistelemisessa, konfirmaatiokin siirtyi eli mun viikko on melkein tyhjää täynnä. Saariselän sijaan hän pääsee tällä viikolla leireilemään oman kunnan metsään, kotiin tulee illaksi. Äitiä ei haittaa, äiti sai hyvän syyn pakata joku kaunis päivä lapset ja teltat ja viemään itse heidät lappiin vaeltaa, teini ei ehkä niin kovin iloinen ole että kauan odotettu vaellusleiri peruuntui mutta tässä tilanteessa ymmärtää sen hyvin.

Mitäs teidän kesälomasuunitelmiin kuuluu? Ja mitäs kivaa me sitten pikkuisten kanssa keksitään päivisin kun isä on töissä ja isoveli leirillä, se jää nähtäväksi. Aamuisin ainakin loikoillaan pitkään kun meillä ei ole kiire mihinkään, paitsi loppu viikolle on varattu kuopuksen kouluun tulo tarkastus, en voi ymmärtää mihin tää aika rientää, omasta mielestä esikoiseni oli just sylissäni pieni rääpäle ja nyt varailen kuopukselleni kouluterveydenhoitajalle aikaa!

#koronakesä2020 #partylite #partylitesuomi #itsenäinenpartylitekonsultti #susannasparty #sisustus #tuoksukynttilä #sisustusinspiraatio #kynttilöitä #homedecor #homeinspiration #homeiswhereyourheartis #koronakevät #kesäloma #kesä

Susanna -itsenäinen partylite konsultti

  • Some

Tykkää-merkinnät

Kommentit