Så var det dags IGEN! var väl ungefär 3 år sedan nu sedan min knäskål valde att hoppa urled. varför inte göra det en 5:e gång?!! operera verkar ju fan inte hjälpa så nu ligger man här. återigen. knäfanskap!! lika bra att kapa av det känner jag. återigen kryckor, återigen sjukgymnastik, återigen vara rädd i veckor för att det ska ske igen. och det är ju inte precis en NÅDIG smärta när det väl sker. om smärtan att föda barn är VÄRRE än detta så vill jag banne mig inte ha barn om dem så inte sliter ur ungen ur magen på mig på en gång! Fittens fan! adoptera är ju också ett alternativ...

nej. så varför inte fira att jag återigen kommer vara invalido i veckor nu med att äta en enorm bakelse. jag kommer bli så jävla fet nu. bara ligga i sängen och äta. det är vad jag ska göra. och beställa en massa fina saker åt mig själv på nätet tills mina pengar tar slut. Men som en god vän till mig sa; Det var ju positivt att du fick flörta med en massa snygga karlar! för nu har vet jag äntligen var alla Hunks finns! dem jobbar som ambulansförare och på akuten! snygga karlar överallt. snygga karlar och jag hög som ett hus på morfin är ingen bra kombination. jag. kan.inte.hålla.käft. 

"fy fan vad du är snygg" ligger jag och sluddrar i ambulansen. stackars karl...  :)

Jag gjorde nog ett bra första intryck känner jag. Söndergråten. smutsig tröja. halvslitna jeans. håret som står åt alla håll. jag var fräääääsch. 

Livet är underbart mina vänner! Carpe fucking diem!

 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments