Hej hej, här rullar livet på!

I helgen hade vi samhälls tjänst i ett soppkök för hemlösa. Där hjälpte två till att servera mat och tre utav oss skalade lök, sedan stannade vi en extra timma för att hjälpa de att skära potatis, paprika, och zucchini. Var ändå helt okej. På kvällen firade vi vår kompis som fyllde 20.

Sedan har jag en tråkig nyhet, Tee(en av mina bästa kompisar) har bestämt sig för att åka hem och avsluta studierna här. Hon blev kickad från laget i höstas och har känt sig väldigt nere sen dess och beslutade igår att hon åker hem på torsdag. För er som inte vet ska jag till Kanada när skolan är slut denna terminen innan jag åker hem till Sverige igen så taggar inför det istället.

Vi planerar även för spring break som är i mars, men ni får veta planerna när allt är bokat och klart.

Här är vädret verkligen upp och ner, hade nästan upp till 30 grader och näsa dag var de nere på 7 igen.... men ska nog bli stabilare snart, var försiktiga hemma i snön!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår så var det ju som sagt super bowl, vi försökte kola men det buffrade otroligt mycket och jag som inte ens förstår amerikans fotboll brydde mig inte så värst mycket. Men vi käkade mat och kollade lite, samt halv leks showen vilket var väldigt bra!
I lördags åkte vi till en kompis på kvällen vilket var väldigt roligt. Och på morgonen åt vi frukost tillsammans hela laget!

Vår kära militär har fött sparken så just nu blir våra träningar sjukt konstiga pga massa andra regler om hur mycket vi får träna osv osv. Han fick sparken då han inte klarat sitt licens test(gjorde de 4 gånger) så tyvärr så är han inte kvar här!

Likes

Comments

Skola, övrigt

Hejhej,

Händer inte så mycket här just nu... vi hade en recruit från San Diego i fredags så vi gick ut och åt med henne, hon va väldigt trevlig och tror hon kan hjälpa oss en del. Skolan rullar på som vanligt och vi får ju endast träna fotboll 2 h i veckan nu under en period och så blir det styrka 3 dagar i veckan. Vi kör knappt fotboll, om vi inte har recruits vill säga. Vi körde en liten match mot ett high school lag i veckan, var bara på skoj så det var kul, och skönt att röra bollen igen.

Ha de gott

Likes

Comments

Skola

Stort grattis till världens bästa och starkaste farmor på födelsedagen, älskar dig❤️

Stort grattis till Ebbish med love u❤️

Bootcamp är i full gång vi är färdiga med första träningen och fy satan vilken träningsvärk men imorgon är det på’t igen. På fredag blir det fotbolls träning med en recruit så det ska bli kul.

Skolan är i full rulle så blir en del plugg nu med!

Vi hörs

Likes

Comments

övrigt

Hej på er! Första veckan avklarad här och kurserna verkar helt okej. Imorgon börjar vårt kära bootcamp, som man längtat...
Jag fick äntligen prova bubble Tea för första gången nu i veckan, vilket är lite som en smoothie med ”bobbas” i, gelekulor i princip lite gott-äckligt men tycker trotts allt att de va gott.
Igår var vi och shoppade men blev inget för mig men det var kul ändå. Sedan sprang jag och Monica på kvällen och fick prova att springa med en viktväst(ca 10 kg), kul att ha provat de!

Ha de gott, haj

Likes

Comments

Helgeån ett kallt Laredo!
Är bara en grad här nu och pga det så har vi bara lektioner fram till 12.30 idag. Vilken skillnad det är ?

Flygen gick bra, det sista blev försenat dock så kom fram vid 00.45 istället för 22.51... lite segt men kom fram till slut och fick träffa mina kära roomies ❤️
Ha de fint

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka här! Sitter på Landvetter och ska strax boarda. Är framme i laredo 05.51 svensk tid(22.51 central tid). Håll tummarna att allt går bra så hörs vi när jag är framme!

Likes

Comments

Hej från San Antonio!

Vi började med att fira Thanksgiving i torsdags, käkade tacos och ni skulle sätt va mycket folk de va i mat affären(de har alltså allt där, mat-tv-fiske saker osv osv) folk köade redan på torsdagen för black friday! På kvällen kom susana över med lite turkey till oss vilket var sjukt gulligt!

På fredagen åkte vi som sagt till San Antonio och drog till six flags. Kom dit rätt sent så hann inte med så mycket som jag velat kanske men de var sjukt kul!!!! Vill dock dit under sommaren/våren då vatten parken är uppe med.

Igår(lördag) så åkte vi till dave&busters vilket är en arkad där man spelar massa. Utanför låste Yoly in nycklarna i bilen så vi va tvungna att vänta på en snubbe som kunde bryta in i bilen... Efter vi va klara där åkte vi till top golf, är en range där man skjuter åh får poäng osv, vi sög verkligen... Innan vi åkte därifrån så var det en kille som friade till sin flickvän(hon sa ja)!!

Idag ska vi ev till riverwalk och sedan hemmåt igen!

Yoly, Sammy, Tamara, Laura och jag!

Likes

Comments

Hej hej! Får börja med att gratta pappsen på sin födelsedag!!❤️ 22 dagar tills jag är hemma, 12 innan jag fyller år med! Hursom Hoppas er helg vart bra, vi har haft recruits så vi tog med dem ut i fredags vilket var roligt. På lördagen hände inte så mycket, basket tjejerna spelade så hjälpte till och sedan hände inte så värst mycket mer.

Söndags pluggade jag största delen av dagen och sedan åkte vi till coachen för middag där vilket var helt okej. Åkte hem spelade cluedo och Uno. Idag hade vi lite Thanksgiving middag med alla Athletic trainers, god mat och roligt folk!

Likes

Comments

Får börja med ett STORT grattis till världens bästa morfar!!❤️ är ju trotts allt din alldeles egna dag I Sverige just nu!

Annars har de inte hänt så värst mycket här... Underbart att Sverige gick vidare till VM, de kom till och med i tv här borta(mexikansk tv kanal som jag vet säkert).

I helgen spelar basket tjejerna två matcher och på söndag ska vi till coachen för middag och tacka av de som tar examen nu.

Gick till vår anatomi föreläsning i måndags men regnade sjukt mycket och givetvis var lektionen inställd och såhär såg de ut 🙃

Likes

Comments