Värva till Woila ?

Jag gick med via Swadd igår , men idag när maken skulla göra det fanns inte tasken som gav 20 kr kvar i Swadd

Kollade om jag kunde värva honom och det gick bra

Om ni är fler som missat kan ni bli värvade via min länk ---> https://woila.se/?registration_code=Kunnig-Kompetent-Spel-185 , eller själva värva om ni har woilaHur fungerar Woilà?

Woilà arbetar i bakgrunden hjälper dig att spara pengar på dina köp. Du handlar precis som vanligt och får en notis när vi har sparat pengar åt dig.

Vad betyder det att “Köpet är skyddat”?

Det innebär att Woilà söker efter bättre pris åt dig inom ramen för de villkor som finns. Dessa villkor varierar. När villkoren för att ge ett lägre pris efter köp har gått ut – exempelvis för att det har gått för lång tid utan att en nätbutik har sänkt priset efter köp – så kommer det istället att stå “Inaktivt köp”.

Kostar det något att använda Woilà?

Woilà drar en kommission på 25% av det vi lyckas spara åt dig. Pengar kommer endast att dras när vi lyckats spara pengar åt dig. Du kommer med andra ord aldrig förlora något på att använda Woilà!

Jag saknar köp som jag har gjort?

Vår robot hittar köp från tusentals nätbutiker, men inte alla. Normalt filtreras förbrukningsvaror, personliga presenter, receptbelagda varor och köp relaterade till exempelvis alkohol och tobak bort. Vi kan inte heller bevaka köp från fysiska butiker (än). Vi hanterar inte heller köp från auktionssajter, Wish och liknande där produkterna säljs direkt från producenten. Om vår robot har missat ett köp som du vill att vi ska bevaka, så kan du själv ladda upp det eller fråga på vår chatt.

Gillar

Kommentarer

Jag

<a href='http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=797394&f=true' target='_blank' class=nohover><img src='http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=797394&p=9&f=true' height=240 width=160 border=0 /></a>

Liknande inlägg