Smakboxen var lite dåligt packad den här gången

Mjukosten hade spruckit och läckt , kexen från Wilmas var smulor . Först blev jag lite sur men har mailat och väntar på svar

Förutom det superäckliga Minion-pruttgodiset är resten av innehållet ganska bra

Dadelsirap känns riktigt spännande :)

Du som är prenumerant ger med din unika rabattkod bort 10% rabatt på 1:a boxen OCH tidigare favoriter från Smakbox (produkter som du redan provat). Vi toppar alltså upp en redan maxad SMAKSTART-box till den du tipsar med ca 6 extra produkter som varit med i Smakbox tidigare (värde ca 120 kr).

Den du tipsar får alltså 20 produkter eller mer till ett värde av ca 520 kr med 10% rabatt (ord. pris 199 kr). Frakt ingår i priset och ingen bindningstid.

Du själv får dessutom DUBBEL tipsa-rabatt dvs hela 40 kr lägre pris på din nästa box (ord. 20 kr) för varje ny prenumerant som provar Smakbox med din kod. Tipsar du många kan din box bli gratis.

Din unika rabattkod är:
mkz55m

https://www.smakbox.se/prenumerera?ref=mkz55m

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Händer titt som tätt tycker jag. Sist jag handlade hade jag både en sprucken mjukost, smuliga kakor och ett knösat makaronpaket. Som kompensation fick jag tillbaka 20kr o så undrade de om jag var nöjd.
survivan
survivan,
det var inte någon vidare kompensation
nouw.com/survivan
Ulrika
,
Minion godiset är mest till barn när de spelar spel, de tycker godiset är kul.
survivan
survivan,
Jo, jag har 2 påsar till barnbarnen nu. Fy för den lede vad äckliga en del smakar är 😂🤢
nouw.com/survivan
Jag

<a href='http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=797394&f=true' target='_blank' class=nohover><img src='http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=797394&p=9&f=true' height=240 width=160 border=0 /></a>