Prova Smakbox smakresa med 20 procent rabatt innan imorgon så får vi bägge en extraprodukt...

... Och bidrar med 10 kr till välgörenhet

Eller ja , för att jag också ska hinna få en flaska bubblande God Dryck No3 gäller att någon beställer en box med min kod mkz55m , nu raggar jag prenumeranter skamlöst ;)

159 kr för första boxen , utan bindningstid är som hittat

https://www.smakbox.se/prenumerera?ref=mkz55m

Du har väl inte missat att vi har DUBBEL tipsa-rabatt just nu? Tipsa en vän om Smakbox och var samtidigt med och stötta välgörenhet för utsatta kvinnor och barn. Vi bjuder även på en flaska bubblande GodDryck när din vän startar en prenumeration. Tipsa senast imorgon den 22/8 för att få en flaska i även din egen box!


Tipsa senast onsdag 22/8 och få en flaska GodDryck i din box
Nu börjar det närma sig det stora utskicket av Smakbox SMAKRESA. Startskottet går 31/8. Tipsa en vän om Smakbox senast imorgon den 22/8 och få en flaska GodDryck som en extraprodukt i din box!

Med din tipsa-vän-kod ger du under hela augustibox-perioden bort DUBBEL tipsa-rabatt, hela 20% rabatt på första boxen (ord. 10%), med din personliga kod. Du själv får DUBBEL tipsa-rabatt, hela 40 kr lägre pris, på din kommande box (ord. 20 kr) för varje kund som använder din personliga rabattkod.

10 kr för varje ny prenumerant går till välgörenhet
Under hela augustibox-perioden skänker vi, i samarbete med GodDryck, pengar till Hand in Hand, en organisation som stöttar kvinnligt entreprenörskap i bl.a. Indien & Kenya. För varje ny prenumerant som får Smakbox augusti-box skänker vi 10 kr. Vi packar också ner nylanserade GodDryck No3 i både din* och din väns box när vännen använt din personliga kod.

Din personliga rabattkod är: mkz55m

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Jag


<a href='http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=797394&f=true' target='_blank' class=nohover><img src='http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=797394&p=9&f=true' height=240 width=160 border=0 /></a>

Liknande inlägg