Nytt och rörigt i Flarie shoppen...

... En del bra Coop kuponger på annat än bara läsk och godis, men varför är det så rörigt i shoppen
Och alla rabatter man kan köpa för poäng?
Jag tycker att det har blivit sämre och sämre där

  • .

Gillar

Kommentarer

annemariejohansson2,
Håller med!Skrev t dom o fråga om presentkorten typ i nov.Dom svarade stt dom är på väg...Sen skrev jag o fråga igen.Då svarade dom att dom fyllt på 2ggr innan jul...Oookeej tänkte jag.Vart inne o kollat varje dag.Så d är bara bluff.Sen skrev jag förra veckan att dom kunde väl lika gärna släcka ner presentkorten.O d gjorde dom!!!O svarade sen att d måste väl passa nånting av våra 300 varor t dej!Hahahaha😂
MiaS
,
Jag lyckades få ett presentkort från Stadium i december! Det blev perfekt till en julklapp jag ändå skulle köpa. Såg inte några andra presentkort alls utöver det.
_sarah
_sarah,
Jag har vetat sen i november att de ska sluta med presentkorten efter att ha varit i kontakt med dem. Men som det är nu är det så rörigt och inget sammanhang alls. Tidigare var det i alla fall sorterat på priset.
nouw.com/_sarah
survivan
survivan,
Ja det är trist att dom gör så , i och för sig är det ganska bra pris på coopvarorna men man ska ju ha ett coop i närheten då
nouw.com/survivan
Ulrika
,
De fyllde på med Stadium presentkort innan jul, jag löste in mot 4 st stadium presentkort då som jag handlade för på rean.
annemariejohansson2,
Ja d vet jag,men Stadiumpresentkort hade dom bara en kort period.Tänkte jag skulle köpt oxå.Efts inga andra presentkort fanns.Men helt plötsligt var dom borta dom oxå!!!
Maya
,
Jag var väldigt glad att se de nya Coop sakerna. Som ensamstående med 2 små hjälper det alltid med extra mat. Innan var det mest godis och dryck.
survivan
survivan,
Det är bra med lite annat men det är många hamburgare och philipsrabatter innan man kommer fram
nouw.com/survivan
barbamammagratis
barbamammagratis,
Jättebra att Coop kommit med, mycket mat och mjölk. Det är toppen.
nouw.com/barbamammagratis
survivan
survivan,
Det är bra:)
nouw.com/survivan
Ulrika
,
Jag tycker Coop produkterna är jättebra, mjölk, socker, ägg, grädde mm.
survivan
survivan,
Gårdagens kommentarer är borta här? Jag blir snart galen på nouw 😣
nouw.com/survivan
Anna
,
Härligt med lite mer riktig mat 👍 Men så himla tråkigt att dom tagit bort alla presentkorten. Jag har väntat länge på att få byta in till ett sånt och nu är dom borta. Det får väl bli nåt på Coop för mig i stället då
survivan
survivan,
Bara hoppas att de fungerar som de ska
nouw.com/survivan
_sarah
_sarah,
Jättebra med Coop-varor, speciellt eftersom jag bara handlar där. Men de måste sortera på poäng och inte ha allt huller om buller som det är nu.
nouw.com/_sarah
Mia S
,
Har de tagit bort den sorteringsfunktionen nu?
Mia S
,
Nej, kollade nu o den funktionen finns kvar! Du klickar på sökikonen uppe i höger hörn o väljer lägsta pris eller högsta pros, så sorteras varorna efter det!
survivan
survivan,
sökikonen visste jag inte att den fanns , toppen 😊
nouw.com/survivan
Jag

<a href='http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=797394&f=true' target='_blank' class=nohover><img src='http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=797394&p=9&f=true' height=240 width=160 border=0 /></a>